2821
2789
عنوان

بدبخت شدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به همسرت بگو جاری ت عزاداره. خودتم که کار و زندگی داری سفارش گرفتی. از طرفی مادر شوهرت حالش خوب شده باید کم کم کارای خودش رو بکنه. بگو نمیری نهایتا تو خونه خودت غذا رمز بده شوهرت ببره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
به همسرت بگو جاری ت عزاداره. خودتم که کار و زندگی داری سفارش گرفتی. از طرفی مادر شوهرت حالش خوب شده ...

گفتم بهش

میگه که نه باید خونه ی اون باشیم که وقتی میخواد از جاش بلند شده بره سرویس مراقبش باشیم یه موقع نخوره زمین

برو ولی زود برگرد خود پسرش دو روز مرخصی بگیره

دو روزم تو

حالا اون بدبختم که مادرش فوت شده حوصله نداره خب حقم داره

چرا براش پرستار نمیگیرید ؟

به خدا اگه حقوق داره از خودش یا شراکتی براش پرستار بگیرید

برو ولی زود برگرد خود پسرش دو روز مرخصی بگیره دو روزم تو حالا اون بدبختم که مادرش فوت شده حوصله ندار ...

از یه طرف دلم واسه جاریم میسوزه از یه طرف هم جاریم باعث شده مادرشوهرم بلند نشه

تا مادرشوهرم میخواد بلند شه بشینه سریع میره میخوابونتش

میگه حالا حالا باید استراحت کنی

در صورتی که استراحت براش ضرر داره

بعد از سه هفته که عمل کرد دکترش گفت بایددددد از جات بلند شی اگر میخوای عملت نتیجه بده

حالا جاریم نزاشت بلند شه اینم دیگه بلند نمیشه

خودشم بنده خدا مادرش فوت شده افتاد وبال گردن من

اگر گذاشته بود بلند بشه حالا همه راحت بودن

برو ولی زود برگرد خود پسرش دو روز مرخصی بگیره دو روزم تو حالا اون بدبختم که مادرش فوت شده حوصله ندار ...

حقوق هم داره ولی طبق فرمایشات خاله ی شوهرم که همه کاره ی فامیل هست و نظر نظر ایشونه

نباید پای غریبه ها به خونه ی آدم باز بشه

خدای نکرده دوتا قاشق و چنگال طلای قصرشون کم میشه 🤦🏻

حقوق هم داره ولی طبق فرمایشات خاله ی شوهرم که همه کاره ی فامیل هست و نظر نظر ایشونه نباید پای غریبه ...

وووی خب خودش بیاد کمک

خدا به همه مادرها و پدرها سلامتی بده

اما توقعشونم باید کم کنند

به خدا من و شوهرم داریم پیر میشیم

من مشکل سلامتی دارم و همچنین همسرم

اما مادرشوهرم با هشتادسال سن ماشا الله رو پا ببین عالی راه میره خدا راشکر ولی اینقدر تنبله که پوشک هاشو شوهرم میره جمع میکنه

از یه طرف دلم واسه جاریم میسوزه از یه طرف هم جاریم باعث شده مادرشوهرم بلند نشه تا مادرشوهرم میخواد ب ...

اره دیگه بگو دختر اخرش خودش باید مستقل باشه

حالا مواظب باش چیزی به جاریت نگی

بره بهشون بگه

اعصابتو خورد میکنن خدایی نکرده

وووی خب خودش بیاد کمک خدا به همه مادرها و پدرها سلامتی بده اما توقعشونم باید کم کنند به خدا من و شو ...

خودش توی این چهل روزی که خواهرش عمل کرده

دوبار اومده بهش سر زده

بخدا من از روزی که مادرشوهرم عمل کرده کمر درد گرفتم چون که وزنش رو میندازه روم یعنی بیشتر از یک ساعت بشینیم درد کمر امونم رو میبره

سریع باید دراز بکشم

بعد 24 سالمه دیگه هم سن این بشم هیچی ازم نمیمونه

اره دیگه بگو دختر اخرش خودش باید مستقل باشه حالا مواظب باش چیزی به جاریت نگی بره بهشون بگه اعصابتو خ ...

نه جاریم زن خوبیه ها ولی به کوچولو دهنش چفت و بست نداره بخاطر همین هیچی بهش نمیگم

خودش توی این چهل روزی که خواهرش عمل کرده دوبار اومده بهش سر زدهبخدا من از روزی که مادرشوهرم عمل کرده ...

به شوهرت بگو پریود شدم نمیدونم چرا دو روز مرخصی بگیر

بعد تو این دو روز اشپزی کن براشون

فکر کنه زن نگرفته چیکار میکرد

به شوهرت بگو پریود شدم نمیدونم چرا دو روز مرخصی بگیر بعد تو این دو روز اشپزی کن براشون فکر کنه زن نگ ...

اینم بگم خواهرشوهر من ماهی یک بار نیاد چون شوهر من داد و بیداد کرد که زشته من مامان را حموم نمیبرم اومد مادرشو جمع کرد دو بار میاد در ماه حمامش میده

حالا تو خم به خوبی به ارومی وقت هایی که خسته ای کنار بکش تا شوهرت و برادر شوهرت یه فکری بکنن

داغون میشی خدایی نکرده

دو روز دیگه بد این کمر و پا میتونی بچه جمع کنی ؟