2821
2789
عنوان

بدبخت شدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 73 پست
اگر به خودم بود نمیرفتم الآنم خونه ی مادرشوهرم هستیم شوهرم میگه شبی اینجا بمونیم نمیدونم چی بگم چجور ...

بگو من سفارش گرفتم کلی کار ریخته سرم دیدی باز اصرار میکنه بمونی

بگو خیلی دلت واسه مادرت میسوزه پرستار بگیر دست از سر من بردار😐

ببین عزیزم مادر شوهرت درد داره و میترسه و کلا بعضی ادما یکم جون دوست و ترسو میشن

مادر شوهر منم دستشو عمل کرده بود اصلا تکونش نمیداد هیچکاری نمیکرد

حدودا دو هفته ای موندم بعدش سالاماخ کردم . مثلا سرگرم بچم میکردم خودمو یا خورد کردنیارو من انجام میدادم به بهونه بچم میشستم خودش پای گاز وایسه غذا درست کنه

اونم وسواس داره مجبور شد یواش یواش خودش کاراش رو بکنه

صد البته ک یواشکی و نا محسوس هممون هواش رو داشتیم تا به روال سابق برگرده

مادر شوهر شما الان یک هفته تنهای تنهاست و اونیکی جاریتونم نیست

یهو که نمیتونه پاشه کاراشو بکنه

شما مثلا روزی دوبار برو سر بزن غذا بپز یا ببر و یا ظرفی هس بشور

رفته رفته کمترش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگو نمیشه سفارش مردم دستمه بد قول میشمم اسمم خراب میشه

خودت هر روز سر بزن

یا بهونه بیار کمرم درد میکنه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اگر به خودم بود نمیرفتم الآنم خونه ی مادرشوهرم هستیم شوهرم میگه شبی اینجا بمونیم نمیدونم چی بگم چجور ...

بگو عزیزم کارایه مامانو که انجام دادیم

من خونه کار دارم مامانم که شب میخوابه کاری نیست انجام بدیم

اگه دوس داری بمونی منو برسون خونه به کارام برسم خودت برگرد پیش مامان بمون =)

لحن خوب و اروم و بدون کنایه حرف زدن اینجا خیلی مهمه

ببین عزیزم مادر شوهرت درد داره و میترسه و کلا بعضی ادما یکم جون دوست و ترسو میشنمادر شوهر منم دستشو ...

40 روزه عمل کرده پیونده عضوم شده بود تا الان خوب شده بود.مادر من قلبشو عمل کرد ماشالا سر دو هفته بلند شد کار کردن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اسی دمت گرم. تا الان هم خیلی کمک کردی. شوهرت واکر براش بگیره با اون راه بره. سواستفاده هم اندازه ای داره. مطمعن باش خواهرشوهر هم داشتی می گفتن وظیفه پسر و عروسه این کارا رو بکنه. دوتا خواهر شوهر دارم گشاااد. خوب جاخالی می دن. مادرشون عملی بکنه پسر و عروس باید کارا رو انجام بدن. دختراش ب درد جرز دیوار می خورن.

40 روزه عمل کرده پیونده عضوم شده بود تا الان خوب شده بود.مادر من قلبشو عمل کرد ماشالا سر دو هفته بلن ...

اینا فیلمشونه. باور کن مادر من هم عمل قلب باز کرد. کجا این اداها رو داشت. بعضی مادرشوهرا خوب بلدن ادا دربیارن. با این کارشون هم فقط بقیه رو ب زحمت می ندارن.

نمونش رو من دارم.

40 روزه عمل کرده پیونده عضوم شده بود تا الان خوب شده بود.مادر من قلبشو عمل کرد ماشالا سر دو هفته بلن ...

دثت کنید نوتشم بعضی ادما ترسو و جون دوست هستن 🙃

من خودم بعد سزارین عمل سنگین جراحی ریه ام انجام دادم سه هفته قبل عمل دارو و امپول و سرم یه هفته ام بعد عمل بیمارستان بستری بودم .خونه که رفتیم سر یه هفته همه رو رو فرستادم خونه

درد کتفم به قدری بود دکتر میخواست خون بگیره باید با اینیکی دستم دستمو بلند میکردم یکم میبردم جلو خود دستم اراده ای نداشت...

همه مثل هم نیستن . بعضیا استانه تحمل دردشون پایینه دیگه چیکار میشه کرد 😂(سوسول خودمون)

دلم برات سوختبرای جاریتم سوخت چرا باید یه هفته دیگه برگرده وقتی عزادار مادر خودشه

چون مادرش پیش برادرش زندگی میکرده

رابطش هم با برادرش زیاد اوکی نیست که بیشتر از یک هفته بمونه

به همسرتون پیام بده کاملا محترمانه بگو من کلی کار دارم و بد قول میشم اگر سفارش هارو آماده نکنم بریم ...

بهش پیام دادم این حرف رو زدم

نه توی پیام جوابی بهم داد نه حالات صورتش تغییر کرد

دثت کنید نوتشم بعضی ادما ترسو و جون دوست هستن 🙃من خودم بعد سزارین عمل سنگین جراحی ریه ام انجام دادم ...

خدا بتون سلامتی بده.

ولی قرار نیست منی که جونم برام عزیزه سلامتی و ارامش دیگرانو بهم بزنم سر خودخواهی.خیلی جون عزیزه دست بکنه جیبش پرستار بگیره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اینا فیلمشونه. باور کن مادر من هم عمل قلب باز کرد. کجا این اداها رو داشت. بعضی مادرشوهرا خوب بلدن اد ...

بخدا فیلمشونه.

مامان من گریه میکرد میگفت یعنی میشه زودتر کارامو خودم بکنم

خدا بتون سلامتی بده.ولی قرار نیست منی که جونم برام عزیزه سلامتی و ارامش دیگرانو بهم بزنم سر خودخواهی ...

درسته

ولی خب وقتی ی شوهر بچه ننه داری مجبوری یجوری سرو ته قضیه رو هم بیاری که رو زندگیخودت کمترین تأثیر رو بزاره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز