|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کت و جلیقه و شلوار از مغازه دوستم دیدم اونو میخوام بگیرم با یه مینی اسکارف مشکی کفش هم کالج چرم مشکی ...
من اخه برعکس سال پیش جلیقه کار کرده گرفتم دیگ فک کنم خیلی تکراری شده ولی باز یک کت کوتاه دیدم تو یه مزون ۶ تومن خیلییییی خوشگل بود سوزن دوزی رنگشم خاکستری تیره شلوارم تازه گرفته بودم گفتم اونو بگیرم با ی کیف از چرم مشهد ولی نمدونم ارزش داره یا نه
اهاااااا فهمیدم قشنگه برعسک دیدم میدونی اخه این ۶ تومنه ی جا ک همیشه ازش مانتو میگیرم با ۶ تومن دو ت ...
عیب نداااره مگه چندبار عید میشه و لباس عید میخری . اگه خوشت میاد بخر واقعا دنیا ارزش نداره دور از جون انشالله 120 سال عمر کنید ولی شما معلوم نیست ادم چقدر زنده باشه حداقل از لحظه لحظه هاش استفاده کنه