2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز ۲تا تاپیک زدم انقد حالم بده اولیشو بخون

عزیزم تاپیکتو خوندم.

ببخشید اینو میگم ولی تو همه ی ۱۳ سالو اشتباه کردی یعنی فقط اقا محدودت میکرد و یه طرفه بوده؟و توام به همشون چشم میگفتی؟

مگه باباته عزیزم؟؟؟

اگه قرار باشه محدودیتی باشه از هرنظر باید باید برا هر دوطرف باشه و بالعکسش ازادی ام.

الان اگه میتونی درسش کن اگه نمیتونی ام میخوای اقا ازاد ازاد برا خودش بچرخه و هرکار دوس داره بکنه و همینطور چپ و راست تورو فقط محدود کنه که هیچی نگو و ادامه زندگیتو پیش بگیر....

اه حرصم گرفته ازش ببخشید عزیزم اگه تند حرف زدم عصبی شدم از شوهرت

عزیزم تاپیکتو خوندم.ببخشید اینو میگم ولی تو همه ی ۱۳ سالو اشتباه کردی یعنی فقط اقا محدودت میکرد و یه ...

من خودم ۲روزه عصبیم

اوایل منم خیلی گیر میدادم دیگه از یجایی به بعد دیدم خودم دارم ضربه میخورم باردار که شدم ولکردم

انقد که سختی کشیدم

اوایل هیچی نداشت حتی ی موتور الان با من به همچیز رسیده و سرش گیج رفته

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
من خودم ۲روزه عصبیماوایل منم خیلی گیر میدادم دیگه از یجایی به بعد دیدم خودم دارم ضربه میخورم باردار ...

گیر تنها که فایده نداره عزیزدلم

مثلا بشین باهاش حرف بزن اگه اون نمیخواد شما دوستی داشته باشی به هیچ عنوان اونم نباید داشته باشه

اگه شما قرار نیس با دوستتون جایی برید و تفریحی داشته باشید اونم نباید داشته باشه

اگه رو قولش نبود شماام نباشید واگه چیزی گفت بگو مگه تو سر قول وقرارمون بودی که من باشم؟؟؟

بله میفهمم ما سختیارا کشیدیم تا این اقایون به جایی رسیدن...

گیر تنها که فایده نداره عزیزدلممثلا بشین باهاش حرف بزن اگه اون نمیخواد شما دوستی داشته باشی به هیچ ع ...

میشه بیای تاپیک خودم اینجا مزاحم استارتر هستیم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️