2777
2789
عنوان

مامانا بیاین جون من

90 بازدید | 16 پست

پسرم سه ماهه استفراغ نمیکنه آروغ هم میگیرم ولی گاهی یه چیزی میاد تو گلوش انگار صورتش میده الان امروز هی سرشو میبره عقب و شیر میخوره دهنشو باز میکنه با زور شیر نمیخوره آیا رفلاکس پنهان داره همش بیقراره نمیدونم از گوششه یا رفلاکس داره قطره کولیکز بهش میدم گاهی

هست و نیستم الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنکنه کولیکم داشته باشه ولی اینایی که گفتی علائم رفلاکسه کولیک فقط جیغ میزنه تو ساعتای مشخص پاهاشو ...

والا امروز بیقرار شده دهم از سینم ولی میکنه و زور میزنه

هست و نیستم الله

چکار کنم الان یکم آروم بشه

باید حتما که دکتر ببریش ببینی علت رفلاکسش چیه اگه رفلاکسش بخاطر آلرژی گوارشی باشه یه سری کارا باید انجام بدی اگه رفلاکس معده باشه یه دوره دارو داره تا بهنر شه شیر خشک میخوره؟

باید حتما که دکتر ببریش ببینی علت رفلاکسش چیه اگه رفلاکسش بخاطر آلرژی گوارشی باشه یه سری کارا باید ا ...

نه شیرخودمو میخوره دیروز یه نون محلی خوردم که زردچوبه توش بود نمیدونم مال اونه با نه تا الان ندیدم اینجوری بیقراری کنه

هست و نیستم الله

والا امروز بیقرار شده دهم از سینم ولی میکنه و زور میزنه

آهان سعی کن فعلا تو خواب بهش شیر بدی حتما هم آروغشو بگیر بعدشم ۲۰ دیقه تو بغلت ایستاده نگه دار موقع خوابم زیر سرشو بلندتر کن صاف نباشه