2777
2789
عنوان

با پسرم چکار کنم

253 بازدید | 28 پست

خیلی با دخترم دعوا میکنن البته شروع کننده معمولا دخترم هست با زبونش دعوا راه میندازه پسر میاد میزنتش و دخترم دیگه من رو میکشه چرا نمیای از من دفاع کنی. ی مدته وارد دعوا میشم با پسرم درگیر میشیم یعنی حس میکنم خودش رو کنترل میکنه تا حدودی اما تا حدودی هل میده من رو هم یکم در حد خودم گستاخی میکنه بهم پسرم چهارده دخترم یازده سالشه

دخالت نکن تو دعواشون اصلا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا دخالت نکن وقتی دخترت چیزی میگه تو این موضوع خودت بزن به نشنیدن فقط دیدی کار داره به جا باریک میکشه با جفتشون برخورد کن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

دخالت نکن فقط اجازه نده بینشون دعوای فیزیکی اتفاق بیوفته

اگه بخوام جلو دعوای فیزیکی رو بگیرم باید دخالت کنم پسرم زیاد با زبون جواب خواهرش نمیده فیزیکی وارد میشه و همین لحظه من وارد میشم تا با زبون هست کاریشون ندارم

دخالت نکنید تو کارشون ،

من و داداشمم پشت سر همی بودم همه بلایی ام سر هم اوردیم ، سر هم و شکستیم ، همه جارو سیاه و کبود کردیم 😁 خاصیت بچه پشت سر همیه . سنشونم حساسه ، غرور و بلوغ و همه چی قاطی پاتیه . فقط بهشون بگید مراعات همو بکنید و زبونی نصیحت کنید .

اصلا دخالت نکن. منم همین مشکل رو دارم ولی تنها راه اینه که تا میتونی کنار هم قرارشون ندی یا غیر مستق ...

دخترم بدتره شش متر زبون داره اگه من دخالت نکنه ایقد گله گذاری میکنه که من رو میکشه اگه من وارد بشم ارومه

حتما حتما جلوی پسرت رو بگیر و اجازه نده دست بلند کنه روی دخترت ، که عادتش میشه تا بزرگسالی ، بشین باهاش حرف بزن بگو تو باید تکیه گاه خواهرت باشی نه که دست بلند کنی روش ، به دخترتم بگو داداشت بزرگتره احترامش نگه دار سر به سرش نزار ، ولی به هیچ عنوان نزار بزنتش ، اینام که میگن دخالت نکن یه چیزی شنیدن نمیدونن چه موقع کاربرد داره

وقتی بچه ها کوچولو باشن میگن دخالت نکن ، نه پسر ۱۴ ساله که خواهرشو میزنه

حتما حتما با جدیت جلوشو بگیر

اینطوری همیشه دخترم کتک میخوره

موقع دعوا دخالت نکن ولی با پسرت حرف بزن

اینم ک میگی دخترت شروع کنندس خب بهش بگو بحث نکنه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣