2777
2789

اسی تاپیک زدی قفل کردی .اومدم بگم تاپیکت اشتباه بود

تو سوره مائده خدا میفرماید که «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ[۴]؛ ای اهل ایمان! از خدا پروا کنید و دست آویز و وسیله ای برای تقرّب به سوی او بجویید؛ و در راه او بکوشید تا رستگار شوید».

یا

«وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِیُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحیماً.[نساء/۶۴] اگر آنانی که به خودشان ظلم کردند، نزد تو آمدند، سپس درخواست آمرزش نمودند و پس از آن رسول برای آنان در پیشگاه خدا طلب مغفرت نمود، خداوند را توبهپذیر و مهربان خواهید یافت.»

پس واسطه ها و شفاعت کننده هایی وجود دارن که میتونیم برای اجابت دعامون به اونها متوسل بشیم

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب امامش کو؟

فقط امام نیست هر ادم خوبی میتونه شفاعت کننده باشه

ادم های پاک و مومن مثل شهدا

حتی خیلی وقتا یکی از اعضای خانواده که مرحوم شده بخاطر مقامش پیش خدا میتونه شفاعت عزیزانش رو بکنه

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

فقط امام نیست هر ادم خوبی میتونه شفاعت کننده باشه ادم های پاک و مومن مثل شهدا حتی خیلی وقتا یکی از ا ...

کجای این آیه منظورش یه انسان هست؟

بعدشم پیامبر رو با کسی مقایسه نکن

و اینکه ترجمه درست تری پیدا کن مثل این :

وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُوا أَنفُسَهُمْ جَاءُوكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابًا رَّحِيمًا

ما هیچ پیامبرى را نفرستادیم مگر براى این که به فرمان خدا، از وى اطاعت شود. و اگر این مخالفان، هنگامى که به خود ستم مى کردند (و فرمانهاى خدا را زیرپا مى گذاردند)، به نزد تو مى آمدند، و از خدا طلب آمرزش مى کردند، و پیامبر هم براى آنها استغفار مى کرد، خدا را توبه پذیر و مهربان مى یافتند.

(نساء/64)

پیامبر هم اون زمان حی و حاضر و زنده بوده

مال خودت باش
فقط امام نیست هر ادم خوبی میتونه شفاعت کننده باشه ادم های پاک و مومن مثل شهدا حتی خیلی وقتا یکی از ا ...

وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ

و هرگز مردگان و زندگان یکسان نیستند. خداوند پیام خود را به گوش هر کس بخواهد مى رساند، و تو نمى توانى سخن خود را به گوش آنان که در گور (خفته)اند برسانى.

(فاطر/22)

مال خودت باش
اسی تاپیک زدی قفل کردی .اومدم بگم تاپیکت اشتباه بود تو سوره مائده خدا میفرماید که «يَا أَيُّهَا الَّ ...

من بستم که بحث نکنم ، دنبال تغییر نظر کسی هم نیستم

فقط خواستم اگر کسی اهل تلنگر هست ببینه و پیگیر قضیه بشه نه اینکه واسه خودش دنبال اثبات فرضیات قدیمی خودش باشه

مال خودت باش