2777
2789

سلام دوستان من پلی کیستیک هستم دکترم برج ۱۲ بهمن دوفاستون داد و متفورمین و گفت اگر باردار نشدید تا سه ماه بیا امروز رفتم پیش بهم ده تا دونه کلومفین داده و ۱۰ تا دونه لتروزول داده بهم گفته جفتش از شب پنجم پریودیم بخورم حالا چرا جفت شده مگه نباید یکیشو بخورم یا لتروزول یا کلومیفن شما میدونید

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا تو سونوگرافی برج ۱۲ نوشته بوده تا فولیکول ریز دارم ده تا دونه که بهم متفورمین داد خوردم الانم سونوگرافی نرفتم که بدونم سایزش چنده حالا به نظر شما چه کار کنم

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه

شاید مال من هم اینجوریه چون به من گفت این برج کلومفین بخور با دوفاستون اگر باردار شده که هیچی اگر نشدی بیا پیشم ولی چرا لتروزول باز داده یا شاید داروخانه اشتباه کرده به نظرتون

شاید مال من هم اینجوریه چون به من گفت این برج کلومفین بخور با دوفاستون اگر باردار شده که هیچی اگر نش ...

داروهاتو میگیری ببر نشون دکترت بده من دکترم میگه بیار داروهاتو ببینم یه وقت اشتباه میشه یه بلایی سرادم نیاد

داروهاتو میگیری ببر نشون دکترت بده من دکترم میگه بیار داروهاتو ببینم یه وقت اشتباه میشه یه بلایی سرا ...

الان زنگ زدم مطبش قرار شد ساعت ۷ و نیم وصل کنم باهاش صحبت کنم

نمیدونم والا تو سونوگرافی برج ۱۲ نوشته بوده تا فولیکول ریز دارم ده تا دونه که بهم متفورمین داد خوردم ...

مشکلی نداره دوتا رو بخور 

حتما رشدش خیلی کم بوده 

بعد امپول برای ازاد سازیش بده مشکلی پیش نمیاد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
مشکلی نداره دوتا رو بخور  حتما رشدش خیلی کم بوده  بعد امپول برای ازاد سازیش بده مشکلی پی ...

نمیدونم والا عزیزم میگن دوتا رو نباید باهم بخوریم حالا موندم چه کار کنم خدا کنه بتونم باهاش صحبت کنم تا بپرسم ازش چون گفت صبح که رفتم پیشش فقط از کلوموفین حرف زد که گفت که مفید از امشب بخور رشادی دوتا دوفاستون هم همراهش بخور اگر این ماه حامله نشدی بیا پیشم ولی حرفی اصلا از لتروزول نزد

آمپول هم بنویسه ولی گفت چند وقته اقدام کنی گفتم سه‌ماه گفت پس زود ماه دیگه بیا تا یه کاری بکنم

نمیدونم والا عزیزم میگن دوتا رو نباید باهم بخوریم حالا موندم چه کار کنم خدا کنه بتونم باهاش صحبت کنم ...

بیشتر دوستام هردوتارو باهم خوردن باردار شدن 

یعنی بیشتر دکترا تجویز میکنن چیز عجیب غریبی نیست

ولی چون میگی حرفی نزده بازم بپرس

این ماه به دوستم هم لتروزول هم کلومیفن هم امپول سینال اف هم امپول hmg و hcg داد

این بیچاره چی بگه دیگه😂😂😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤