2777
2789
عنوان

قانون بالونی 😶‍🌫️

98 بازدید | 2 پست

قانون بالونی که گفته بودم سوال پرسیده بودن و میگفتن با خانواده یا با همسرمون نمیتونیم زندگی کنیم چیکار کنن چون این سوال زیاد بود میخواستم در مورد این حرف بزنم ببینید دوستان گفته بودم قبلا بازم هم میگم هرکسی هر شخصی هر چیزی شمارو ناراحت میکنه باید بزارین کنار یا باید تحمل کنین راه خودتون ادامه بدین ولی بدون اینکه عصبی کنی خودتو بهش انرژی بدی میخوایی زندگیتو درست کنی بازم باید چندماه تمرین کنین تا به بیداری برسین ببینید باید از منییت ایگو قضاوت دورباشی به کسی بدی نکنین تمرینکنین چشمسومت باز تر میشه بعدش برا خودتون راحت تر تصمیم میگیرین الان میگین چیکار کنیم دوست عزیزم چون ما تو یکفرکانس نیستیم اگه کسی بهتون بگه چجوری زندگی کنین برده اون شخص میشی نمیتونم بهتون بگم چیکار کنین نمیتونم بگم ببیناومدی رو سیاره زمین یک تایم محدودی اینجا هستی پس باید کاری کنی لذت ببری از سیاره زمین شاید دیگه فرصتی نداشته باشی دوباره برگردی رو سیاره زمین شایدم چندین بار اومدی هنوز به بیداری نرسیدی هنوز من درو نشونت میدم باید خودت باز کنی الان شب سیاه تاریک روح باید اگاهیتو ببری بالا از سیاهی بیایی بیرون فشارا تو زندگی زیاد کرده جهان هستی تا به خودت بیایی ماتریکس با ترس کار میکنه اخبار نگاه میکنی ترس زلزله و جنگ همش نشون میده میاری تو زندگیت ببینید چشماتون گوشاتون دروازه هست از اونجا وارد بدنت میشه پس هرچیزی وارد زندگیت نکنین هرکاری میکنین شکر گذاری کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.