2777
2789
عنوان

حالا چه غلطی بکنم یعنی شوهرم دختر صیغه کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14737 بازدید | 187 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شوهرت وادار كن جلو خودت زنگ بزنه به دختره بعدم بزار رو پخش صدا تا ثابت بشه دروغ نگفته اينطوري اگه بنده خدا درست هم گفته باشه شما تا اخر عمرت بهش شكاك ميشي 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
شما که دانشگاه میرید دیشب تو‌بحثی میگفتید دانشگاه خوبیم میرید بهتر نیست تو اون محیط این طرز فکرهاتون ...

مگ چی گفتم/: چ ربطی به تحصیلات من داره؟؟؟

یارو هوس بازه من جوابشابدم؟/:

بعدشم غلط کردصیغه کرد چ معنی داره چندزن گرفتن/: این جامعه هرچی‌رسیده. داده به مردا/:

چندتا زن بگیرن اشکال نداره خیانت کنه اشکال نداره ..ولی زن یکاری کنه میگن چرا کرده:/ 

ولی اخه این اصن حرفش صمیمی نیس/:

براهمین پر سیدم ببینم روابطشون درچ حده/:

شما که دانشگاه میرید دیشب تو‌بحثی میگفتید دانشگاه خوبیم میرید بهتر نیست تو اون محیط این طرز فکرهاتون ...

الان میگه اگه مخالفی ریپلای نکن😑

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
شوهرم مشاوره گف باکی که پیشش میومد واسه مشاوردوست شده اینم گفته فلان دخترمیخوام شوهرمنم واسطه شده وک ...

تو که شوهرت مشاوره باید بدونی که این پیامها ممکنه زیاد براشون بیاد و نباید عجولانه قضاوت کنی.حتی اگه با دختری تو خیابونم دیدیش نباید زود حکم صادر کنی.تحقیق کن ببین داستان چیه

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

به نظرم الکی نگرانی عزیزم

من خودم گاراگاه ماروپله ایم واس خودم

اول اینکه وقتی اون تهرانه و شما شهرستان چطور میشه رابطه داشته باشن؟؟؟

مگه همسرت کارش طوریه که چند روز نیاد خونه؟؟

ثانیا اگه رابطه ای بود اینقدر رسمی حرف نمیزد طرف

الکی فکرتو درگیرش کردی

گفتم گفت میخوای ابرومنوببری

بگو بهتر از اينه ك يه عمر شك داشته باشم و زندگيم رو شك بگذره 😐 بگو بايد بهم ثابت كني تو فكر كن من روانيم 😐 اگه قبول نكرد برو مشاوره بهترين راه ميزاره جلو پات اينجا هر كسي بر حسب عقايد خودش نظر ميده

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗