2789

سرکارش مدیر دفترشون بهش در خواست ازدواج داد تا مرحله خواستگاری پیش رفتن بعد خانواده پسره مخالفت کردن این وسط خواهر من فقط سنگ رو یخ شد الانم توقع داره خوارهم مثل قبل بیاد سرکار یه جورایی با احساسات خواهرم بازی شد ..میگه انگار یه لباس برداشتن اول خوششون اومده بعد دلشونو زده انداختن کنار

کاربری قدیمم

سنگ رو یخ نشد عزیزم .تکلیفش معلوم شد با کیا طرفه ..

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسره فقط یه معذرت خواهی و تمام اما خواهرم افسرده شد دلش شکسته حسابی مشاوره گفته از اون محل کار باید بیای بیرون ولی دلش خنک نمیه میگه باید تلافیشو سرش دربیارم

کاربری قدیمم
چقدر پستن خیر سرشونم مذهبی ام بودن مادره از اونا ک همش مجلس روضه و هیئت

بهتر بابا .هر روز میخواسته اورد بده .پسره هم معلومه بچه ننس

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

یعنی چی تلافیشو سرش دربیارم آخه ،مگخ زوری هست ،فقط برای آرامش اعصابش بیاد بیرون

اخه چند ماه خواهرمو درگیر کرد با حرفاش وابسته ش شد خب توئی ک میدونی خانواده ت سختگیرن اول با اونا مشورت کن نه ک دختر مردم رو بازی بدی

کاربری قدیمم
خواهرت باید انتقام بگیره حتماولی به سبک و فرهنگ خودتون

گفت تا عید میرم و یهو میزارم تو کاسه ش میگم نمیام اونجا خیلی از لحاظ کاری ب آبجیم نیاز دارن یه جورایی آچار فرانسه سونه

کاربری قدیمم