2777
2789
عنوان

باردارا نیان🧟‍♀️

185 بازدید | 14 پست

خاطرات عجیب غریب و خوابای عجیب و... دارید؟ بگید سرگرم شیم

من خودم یه خریتی که کردم یه شب از تلگرام فایل انجیل دانلود کردم ، انجیل چهارتاست دیگه تو تلگرام سرچ کنید هشتگشو چندتا برات ممکنه بیاد من زدم همشو دانلود کردم چهارتا اصلیارو خوندم خصوصا انجیل یوحنا رو با دقتتت خوندم

یه انجیل بود توجهمو جلب کرد اسمش انجیل شیطان بود🤦 یعنی خر دیدید تو زندگیتون؟؟ باور کنید من از اونم خر ترم

دو صفحه ی اولشو خوندم یه حالت بی هوشی بهم دست داد در حدی که گوشی تو دستم روشن بود خوابم برد از اون شب به بعد بعضی شبا تو خوابم اتفاقای جالبی نیوفته یعنی میتونم تکون بخورم ولی واقعا حضور یه نفرو حس میکنم پیشم

چندبارم با همکلاسیام سعی کردیم احضار کنیم که نتیجه نداد خداروشکر

🚩🦖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انجیل شیطان رو خوندم هیچیم نشد

اخه من پدرمم شده تو خواب اینجوری بشه یهو نفسش بره یا داد بیداد بکنه از اول اینجوری بود وقتی بچه بود مامان بزرگم دعا نویس میبره خونه انگار داشتن احضار میکردن و دعا مینوشتن بابا یواشکی تو اونجا بوده یعنی هرکاری کردن نرفته از پنجره وارد اتاق شده (خونه قدیمیه پنجرشون قدی و بلند بود از حیاط واردش شد)

🚩🦖

کارای شیطانی میکنی چرا چرا فکر نکنی اخل احضار چیه به جای اون میشی قران میخوندی ترجمشو

اووو قرانم خوندم هم مجید هم کریمو هرچند جفتش یکیه ولی برام جالب بود چرا یکی مجید یکی کریم

اخه برام جالبن :(((

🚩🦖

الان ۲۸ سالمه

موقعی ک ۱۵سالم بود رفیقام گفتن بیایید احضار روح انجام بدیم

منم جوگیر بودم قبول کردم

رفتیم خونه یکی از دوستام ی صفحه فلزی اوردبا مهره و کتاب قدیمی چندتام نخ سوزن و شمع

دور اون صفحه نشستیم

هیی از اون کتاب خوند هی گفت اگ هستی خودتو نشون بده مهره هارو تکون بده

هیچی ب هیچی

موند ی هفته گذشت گفت بچه ها بیایید من ی راهکار پیدا کردم

رفتیم خونش این سری دو نفر جلو صفحه نشستن ما ۴ تام دورش حلقه زدیم دستامونم گرفتیم

بازم هیجی مهره تکون نخورد

ایت قضیه تموم شد بعد امتحانات

من خواب بودم پزیرایی خونمون

یهوو حس کردم از بدنم فصله دارم انگار من بالام بدنم پایین

با وحشت نگاه دستام کردم بعد ی نیروو محکم منو کشید پایین سمت بدنم

وحشتناک بود اما گفتم لابد خوابو بیداری توهم زدم یعنی مادرم هی گفت توهمه

نمیدونم چقدر گذشت ک ی شب خوابیدم توو خوابم

ی خانم دیدم توو اتاقن داشت با کسی حرف میزد

من از لای در نگاه کردم ب خانمه دیدم جلوش ی زن با عبای طوسی

چشمای وحشتناک مشکی پر از نفرت زل زده بمن

اومد سمت در محکم درو کوبوند توو صورتم

مجبور شدم برم پیش دعا نویس

وحشتناک بود

اووو قرانم خوندم هم مجید هم کریمو هرچند جفتش یکیه ولی برام جالب بود چرا یکی مجید یکی کریماخه برام جا ...

فقط رو خوانی کردی چون اگر یکبار درست خونده بودی بار ها قران هشدار داده بابت این کارا بعد میری احضار میکنی ؟دقیقا این کتاب های الهی چه تاثیری روت گذاشت الان کیو گول میزنی

یا علی

الان ۲۸ سالمهموقعی ک ۱۵سالم بود رفیقام گفتن بیایید احضار روح انجام بدیم منم جوگیر بودم قبول کردم رفت ...

وای اینکه میگی یهویی کشیده میشم بالا رو با گوشت پوست درک میکنم من وقتی خوابم این حالت بهم دست میده جسمم پایین رو تخته ولی یکی منو قشنگ میکشه بالا

من دردم حس میکنم ولی نمیدونم چجوری توضیحش بدم مثلا دیدی دستت درد میگیره میگی دستم درد میکنه؟؟ میدونم که 'من' اون لحضه درد دارم ولی جایی از بدنم نیست که نشونش بدم بگم مثلا اینجامه

🚩🦖

فقط رو خوانی کردی چون اگر یکبار درست خونده بودی بار ها قران هشدار داده بابت این کارا بعد میری احضار ...

اطلاعاتم رفته بالا کیو باید گول بزنم عزیزم؟؟؟

میشه دقیق بگی چه هشداری تو چه ایه ای؟ احساس میکنم حرفات ال اللهیِ

🚩🦖