2777
2789

شاید سبزی خوردی 😕

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت قرمز هم باعث تغییر رنگ مدفوع میشه یک بار اینجوری شدی؟ یا چند روزه؟

دیروز اینجوری شدم امروزم بودم ولی تیره بود سیاه نبود ببخشید ا ،گوشت خیلی خوردم از وقتی فهمیدم باردارن

خودشناسی DNA plus
ببین گلم مدفوع سیاهت فقط بخاطر غذاهاییه که میخوری البته زمان بارداری کلا سیستم بدن به هم میریزه نگرا ...

من دیروز رفتم دکتر گفت 6 هفته 2 روزمه آره حالم خیلی بده خالت تهوع خیلی دارم 

خودشناسی DNA plus
من دیروز رفتم دکتر گفت 6 هفته 2 روزمه آره حالم خیلی بده خالت تهوع خیلی دارم 

مبارکه گلم مشکلی نیست پس بخاطر گوشتاییه که میخوری فقط گوساله نخوریا برات شیاف پرژسترون هم نوشته؟

مبارکه گلم مشکلی نیست پس بخاطر گوشتاییه که میخوری فقط گوساله نخوریا برات شیاف پرژسترون هم نوشته؟

ممنون عزیزم حتما، بهش گفتم آزمایش مدفوع نوشت یدو فولیک داد b6 داد دمیترون داد همینا 

خودشناسی DNA plus
ممنون عزیزم حتما، بهش گفتم آزمایش مدفوع نوشت یدو فولیک داد b6 داد دمیترون داد همینا 

دکتر من بهم شیاف داد گفت حتما تا ۴۰روز بذار بچه محکمتر میشه وقلبش زودتر تشکیل میشه بپرس اگه اجازه داد دکترت بذار