2821
2789
عنوان

نماز شب میخونم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای یه پسر جوون تو کماست دعا کنین برگرده کل امید خونوادهشه🤲 اسمش احسان هست و خودم فاطمه ام مشکلاتم ...

الهی خود صاحب الزمان شفاش بده عزیزم یه ختم انعام براش بگیرین به بیمار بسیار ارامش میده 🤍

الهه

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

اسمتون هم میگین گلم؟🙏🏻

میشه برای دوتا بچه دعا کنید

یکی اشون سرطان داره حالش بده ،اسمش سجاد

یکی هم علی اصغر ،دیماه تصادف کرده تا چند روز پیش که اطلاع داشتم در کما بود

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

میشه برای دوتا بچه دعا کنیدیکی اشون سرطان داره حالش بده ،اسمش سجادیکی هم علی اصغر ،دیماه تصادف کرده ...

عزیزدلم من اسم جفتشونو توی قنوت نماز وتر میبرم ولی اگه براشون ختم انعام بگیرین خ به بیمار ارامش میده🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز