2777
2789

نه اصلا

من نمیفهمم چرا ما خانم ها وقتی باردار میشیم همش دنبال یک نشونه ی نگران کننده و خطرناک توی خودمون میگردیم.

بابا رها کنید. این استرس خودش بزرگ ترین مشکل ها رو ایجاد میکنه.

استرس نداشته باشید.❤️

فقط شما رو نمیگم ها عزیزم، خودم هم اینجوری ام.

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نه اصلا من نمیفهمم چرا ما خانم ها وقتی باردار میشیم همش دنبال یک نشونه ی نگران کننده و خطرناک توی خ ...

میفهمم ولی دست خود ادم نیست که چون ازش خبر نداره نمیدونه سالمه یا نه کلا نگران میشیم

عزیزم از وقتی باردار میشی  روز به روز دردا و مشکلات جدید پیش میاد باید تحمل کنی من خودم درد مفاصل گرفتم ماه اخر تا الان که دخترم پنج ماهس مونده واسم

اگه خیلی نگرانی یه دکتر برو ولی استرس نداشته باش ریشه بیشتر دردا استرسه