2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا کار میکردمالان مشغله زیاد دارم وقت نمیکنمبه نظر بقیه چیکار داری ،خودت لذت ببرخیلی حس خوبی می ...

بعد عزیزم کار سختی نیست اخه چند تا ویدیو دیدم حس کردم خیلی انگشتت سیاه میشه 😂😂😂😓😓

بعد عزیزم کار سختی نیست اخه چند تا ویدیو دیدم حس کردم خیلی انگشتت سیاه میشه 😂😂😂😓😓

انگشت که قطعا سیاه میشه، مستقیم با دوده و ذغال داری نقاشی میکشی

حتی مداوم که کار میکنی ممکنه یسری سیاهیا رو نتونی خوب پاک کنی😂 ولی همون حس خیلی خوبی میده

نگران نباش ،یکی دو تا طرح خراب کنی دستت میاد همه چی ،فشار دست و سیاهی روشنیا و کاربرد وسایل و...

هنر خیلی جذابیع

انگشت که قطعا سیاه میشه، مستقیم با دوده و ذغال داری نقاشی میکشیحتی مداوم که کار میکنی ممکنه یسری سیا ...

اخع من خیلی رو بدنم نقاشی میکشم مادرم همش دعوام میکنه خیلی هم به نقاشی چهره علاقه دارم یدفعه به ذهنم رسید چرا نرم سیاه قلم کار کنم 😂😂

وای واقعا ؟ بعد ببخشید من همش میترسم کار سختی باشه اخه حس میکنم خیلی سیاه بازی با انگشت داره 😂😓

نه اصلا سخت نیست کثیفی هم نداره علاقمندباشی خیلی بهت خوش میگذره🫠

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
اخع من خیلی رو بدنم نقاشی میکشم مادرم همش دعوام میکنه خیلی هم به نقاشی چهره علاقه دارم یدفعه به ذهنم ...

اگه علاقه مند باشید خیلی بهت خوش میگذره

حتی اون سیاه شدن دست و... هم لذت بخشه