2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیایین،سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پری نباشی

اینم ممکنه ،ببخشید مقدار ش ک کمه ولی خب روزای هم ک پری میشم مقدارش زیاد نیس

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
امروز عادت شدم،دیشب مشکلی نداشتم ولی رابطمون پرخطر بود،هنوز میخواستم امشب اورژانسی بخورم ک عادت شدم، ...

منظورت ازپرخطرچیه؟

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
واقعا؟پریود ک تخمکی نیست

ممکنه تو اون مرحله هنوز تخمک دفع نشده باشه لقاع صورت بگیره بعد از خوب شدن به رحم بچسبه و بار داری رخ بده یا حتی اسمپرم چند روز زنده بمونه و بعد با تخمک لقاع پیدا کنه که اینجوری احتمال دختر شدنش هم زیاده

منظورت ازپرخطرچیه؟

یکم از...رفت داخل،اگه براساس اخرین باری ک پری شدم حساب کنم دیشب وسط سیکلم بوده تقریبا،ولی امروز پری شدم

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
بدون هیچ وسیله جلو گیری

ننننن کاندوم بود،بعدش چک کردیم سوراخ نباشه،از قسمت سر کاندوم دستمال کشیدیم کثیف نشد ولی از پنج سانت بالاتر یکم کثیف شد برا همین احتمال میدم ک یکم رفته باشه داخل

ننننن کاندوم بود،بعدش چک کردیم سوراخ نباشه،از قسمت سر کاندوم دستمال کشیدیم کثیف نشد ولی از پنج سانت ...

زیاد سخت نگیر خطرش خیلی خیلی کنه ولی همیشه احتمال های خیلی ضعف وجود داره که ارزش این همه حرص خوردن و بررسی رو نداره تازه اگه هم شد بچه ناخواسته با خورش انقد برکت میاره که خودت هم باورت نمیشه دو سال بعدش اگه دنیا رو بهت بدنبا یه لحظه از زندگیت عوضش نمکنی

زیاد سخت نگیر خطرش خیلی خیلی کنه ولی همیشه احتمال های خیلی ضعف وجود داره که ارزش این همه حرص خ ...

خوب مشکل اینجاس سه ماه دیگه عروسیمه،و اگه باردار بشم ابرو برام نمیزارن،اگه بعد عروسیم بود ک اصن پیگیرش نمیشدم،مرسی دوستم ک راهنماییم کردی 

عزیزم وقتی پریودی که دیگه لازم نیست قرص بخوری احتمال بارداری صفره

اخه هنوز موقع پریم نبوده ک شدم،حداقل ۱۰ روز دیگه باید میشدم،برای همین نگرانم ک اگه نخورم بارداربشم

مبرک باشه 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

مرسی دوست مهربونم