2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیایین،سوال دارم

249 بازدید | 37 پست

سلام خانما،اول بگم من ی مدت عضو بودم ولی گفتم نی نی یار قطع دسترسیم کنه،ولی الان سوالم خیلی مهمه ک دوباره عضو شدم،پس لطفا متلک نگین.

من ۵ ماه بود ک قرص ضد بارداری میخوردم،۱۵ اردیبهشت عادت شدم و دیگه قرص نخوردم،قصدم این بود این ماه رو نخورم،امروز دوباره عادت شدم،همچنین چندین روزه ک پا درد شدید دارم ک تا حالا سابقه نداشته ،بنظرتون اینکه دوباره عادت شدم و پا دردم بخاطر قطع قرصه؟؟

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال دیگه هم دارم ،دیشب رابطه پر خطر داشتم،بنظرتون با وجود اینکه الان عادتم البته خیلی کمه در حد لکه احتمال بارداری وجود داره؟؟

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
ی سوال دیگه هم دارم ،دیشب رابطه پر خطر داشتم،بنظرتون با وجود اینکه الان عادتم البته خیلی کمه در حد ل ...

تو پری بهتر اصلا رابطه نداشته باشی به خاطر عفونت و مسائل بهداشتی چون دهانه رحم بازه

ولی امکان بارداری تو پری هم وجود داره مراقب باش و از اورژانس بارداری استفاده کن

تو پری بهتر اصلا رابطه نداشته باشی به خاطر عفونت و مسائل بهداشتی چون دهانه رحم بازه ولی امکان باردا ...

امروز عادت شدم،دیشب مشکلی نداشتم ولی رابطمون پرخطر بود،هنوز میخواستم امشب اورژانسی بخورم ک عادت شدم،الان نمیدونم بخورم یا ن

امروز عادت شدم،دیشب مشکلی نداشتم ولی رابطمون پرخطر بود،هنوز میخواستم امشب اورژانسی بخورم ک عادت شدم، ...

اگه خیلی برات مهمه باردار نشی بخور وگرنه زیاد مهم نیست خطرش خیلی کمه

اگه خیلی برات مهمه باردار نشی بخور وگرنه زیاد مهم نیست خطرش خیلی کمه

ممنون دوستم

اگه شروع پریودته نه نمیشی

باید ده روز دیگه حداقل پری میشدم ک امروز شدم،با این وجود بخورم یا نخورم؟؟