2821
2789

بچه ها یه کاربری ذهنمو درگیر کرده... یه کاربره بود ادعا میکرد ۵ تا بچه داره ششمیو بارداره شایدم ۴ تا بچه داشت ۵ امیو باردار بود... به هرحال... میگفت یه پسر داره بقیه دخترن بعد پسرش ناراحته داداش نداره اسم پسرشم فواد بود... بعد تاپیکاش پربازدید میشد مثلا یه تاپیک داشت میگفت با اینکه بارداری پنجم ششممه شوهرم با ذوق سیسمونی خریده یا یه تاپیک پربازدید داشت که پسرم فواد فهمید بچه ام بازم دختره قهر کرده فلان... کسی این کاربرو یادشه؟ سال ۴۰۰ بود تو پربازدیدا میرفت بعد بعدا فهمیدیم اکانت دست بچه ۱۳ ساله اس که مامانش بارداره...

از این کاربره واقن چیزای محوی یادمه فقط یادم مونده که تو پروفایلش یه عکس کارتونی از یه دختربچه با موی خرگوشی و لباس صورتی داشت😭😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همچینم چیزای محوی یادت نیست 😂😂

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

منم یچیزای محوی یادمه😅😂وای اینا داشتن ی گوشه از ذهنم خاک میخوردن

🥲🥲

یادته تاپیکای پربازدید اون موقع رو؟ همش عکس سیسمونی و خونه و آشپزخونه و همین الان از روبه روتون عکس بدید و بیاید چیزای خنده دار تعریف کنیم و عکسای خنده دار بزاریم بود...

همچینم چیزای محوی یادت نیست 😂😂

😂😂

اخه یادمه تو امضاش دونه دونه برا هر بچه اش اسم و سن و اینا نوشته بود تو همه تاپیکا هم همه دوسش داشتن ولی جزییاتو یادم نمیاد😂

🥲🥲یادته تاپیکای پربازدید اون موقع رو؟ همش عکس سیسمونی و خونه و آشپزخونه و همین الان از روبه روتون ...

ارهههه

همه رویادمه

فک کنم بهترین روزای سایت همون موقع بود

حیف که کاربریمو دوست دارم حیییف😂

از کجا فهمیدین سیزده سالش بودهذچطوری لو رفت؟

والا من کامل یادم نمیاد ولی فکر کنممم تو یه تاپیکی بحثشون شد بعد این یسری حرفای عجیب زد بعدم سریع رفت کاربریشو ترکوند بعد همه تاپیک میزدن که این بچه بود الکی تاپیکاشو پربازدید میکردیم

ارهههههمه رویادمهفک کنم بهترین روزای سایت همون موقع بود

اره واقن... بعد همه هم همو میشناختن

بعد هر یه تاپیک درمیون بخاطر کرونا راجبه ریه و آی سیو و حس بویایی بعد کرونا و علائم کرونا و بچه ها چه واکسنی بزنم بود

من معمولا خیلی تاپیکهای پر بازدید رو نمیخونم و یادم نمیاد چنین چیزی رو

حالا من فقط اون موقع ها پربازدبدارو میخوندم الان نمیخونم...

تاپیکای پربازدیدم همش اینطوری بود که بیاید چیزای نوستالژی بگیم بعد ۶۰ ص میرفت جلو... یا بیاید عکسهای خنده دار بزاریم بعد ۷۰ ص میرفت جلو... یا یکی تاپیک میزد عکس آشپزخونه هامونو بزاریم بعد ۱۰۰ ص میرفت جلو... یسری هام بودن مثلا تاپیک زده بودن چجوری ملکه باشیم چجوری شکرگزاری کنیم یا ماماناییکه اسفند و فروردین زایمان دارن بیاید دور هم باشیم... بعد اینا چند ماه تو پربازدیدا میموندن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز