2777
2789

همونیم که شوهرم فحاشی بد کرده بود بخاطر خرجی

اون یکی تاپیک تعطیل شد وگرنه انقدر پیاماتون رو میخوندم که جلوی خودمو بگیرم و جوابشو ندم

امروز از صبح با گوگل میت زنگ زد و چند بار ایمیل زد و آخرش متوسل شد به مامانش زنگ من بزنه منم به مامانش گفتم اینترنتم قطع شده نمیتونم وصل بشم که مامانش در جریان نباشه

برای منی که همیشه خیلی سریع آشتی میکردم خیلی سخت شده میشه باهام حرف بزنید یکم آروم بشم یا درخواست بدید باهاتون حرف بزنم که از سر فشار جوابشو ندم

امشب پیام داد که ببخشید فشار دوری روانیم کرده و انتظار داری بد حرف بزنی من چیزی نگم میخوای بمیرم راحت بشی؟

بعد جواب ندادم باز پیام فرستاد میل خودته میوه خراب نیستم رو دستت مونده باشم فرصت دادن به تو اشتباه بزرگ کنه فکر نکن همیشه قراره نباشی و کسی جات نیاد

منم گفتم فقط ارزونی بقیه

جلوی خودمو گرفتم که هیچ جوره آروم نشم و دوباره گول آروم بودنشو نخورم

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مطمئن شو همین الانم تنها نیست اونجا

نمیدونم ولی چشم ناپاک نیست

فقط میدونه حساسم میخواد بترسونتم

ولی دیگه از اینم نمیتونم با اطمینان حرف بزنم

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

مشکل تون چیه

ایران نیست آلمانه

همیشه جوری خرجی میده که باید بهش اصرار کنم و سرکار هم نمیذاره برم دیشب بهش گفتم کلاس زبانمو میخوام شروع کنم گفت پول از کجا میاری گفتم تو ماهیانه خرجی مو میدی دیگه شروع کرد توهین کردن و فحش خیلی بد

کاربری قبلیم تعلیق شده🥲

نمیدونم ولی چشم ناپاک نیست فقط میدونه حساسم میخواد بترسونتم ولی دیگه از اینم نمیتونم با اطمینان حرف ...

ولی دهنش کثیفه

ذهنش کثیفه

دلشم کثیفه

اگه چیزی نبود باهات اونطوری حرف نمیزد .خصوصا اینکه این همه مدت که دورین از هم

خدایا معجزه کن برام 😔