2777
2789
عنوان

چی میشه که یه پسر

79 بازدید | 12 پست

واسه ازدواج پا پیش میزاره تا مراسم خواستماری ام میاد و یهو دلسرد میشه

واسه خودم نمیگم خواهرم بنده خدا این اتفاق برلش افتاده کارفرماشون اومد خواستگاریش و یه جلسه معارفه زنونه رفتند مادرا و خواهرا باهم حرف زدن دوتا سوتی فقط مامانمو و آبجیم دادن اینام دیگه رفتن پشت سرشونم نگا نکردن ..خواهر من هنوز پسره رو میخواد ولی پسره انگار خوانوادهش منصرفش کردن خیلی خواهرم غصه میخوره افسرده شده چیکار میشه کرد 😢

مشاوره ام گفته نباید دیگه همدیگه رو ببینید برو ی جای دیگه سرکار ولی خواهرم قبول نمیکنه میگه کجا رو پیدا کنم بعد دو سه سال کارکردن پسره ام گفته بهش من شما رو از دست نمیدم ب راحتی

اینم بگم پسره دو سال کوچیکتره

کاربری قدیمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سوتی ایاحتمال اینکه از اول چون کوچیکتره خونوادش راضی نبودن و اون سوتی هارو بهونه کردن و منصرفش کر ...

خواهره از اول انگار مخالف بوده روز معارفه هم یه جوری قیافه گرفته بوده ..سوتی ک مامانم سر ازدواج آبجی بزرگم مثلا گفته بود کاش اینا پاشون نگذاشته بودند خونمون قلم پاشون شکسته بود ...یا مثلا آبجیم دراومده ب آبجی پسره گفته من سابقه افسردگی دارم سر قضیه ازدواجم

اخه ربطی نداره نکنه فکر کرده ماها سادیسم داریم 😒

کاربری قدیمم
خواهره از اول انگار مخالف بوده روز معارفه هم یه جوری قیافه گرفته بوده ..سوتی ک مامانم سر ازدواج آبجی ...

وای خیلی ربط داره اینا چیه گفتین روز اول

فک کن به خونواده کسی که قراره دومادت بشه در مورد خونواده دوماد دیگت اینجوری بگی

واسه چی گفته افسردگی داشتم

چقد ساده این

خیلی خراب کردید اونام که از اول راضی نبودن دیگه هیچی

خواهره از اول انگار مخالف بوده روز معارفه هم یه جوری قیافه گرفته بوده ..سوتی ک مامانم سر ازدواج آبجی ...

اینا سوتی های کوچیکی نیستا

گر ک مجنونم شوی از هرچ لیلاسرترم😌 تاتویی سلطان قلبم عاشقی را از برم🫣واس منم:نفلهنفله😏....

وای خیلی ربط داره اینا چیه گفتین روز اول فک کن به خونواده کسی که قراره دومادت بشه در مورد خونواده دو ...

اره چه میدونم مامان من اونروز اعصابش از جای دیگه خرد بوده

خواهرمم ک کلا ساده س آبجیم همش میگه شماها خرابش کردید

من نبودم کاش بودم و قضیه را جمع و جورش میکردم

کاربری قدیمم