2777
2789
عنوان

نجاست

158 بازدید | 18 پست

سلام وقت تون بخیر

پسر من چند باری روی فرش و موکت و غیره جیش کرده ومن چون میخواستم خونه تکونی کنم دیگه ول کردم

حالا پسرم پای خیس رو فرش و موکت اینا میذاره

من وسایلی که می شستم رو میذاشتم کمد دیواری که تمیز بمونه تا همه وسایلم شسته شه

دیشب همسرم و پسرم قایم موشک بازی میکردن ،پسرم رو گذاشته تو کمد دیواری رو اون وسیله ها

ینی پاشو گذاشته رو اونا

دوباره باید بشورم شون؟

ینی نجس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز. تا اطمینان نداری پاش نجس بوده با پای خیس رو نجاست گذاشته و منتظر شده پاکه همه چی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه بابا به هیچ عنوان نجس نیست با این اوصاف اینو از منی بشنو که روی نجس پاکی هم حساسم هم حسابی مطالعه ...

من بیمار گونه وسواسم

حس میکنم کل فرش ها نجس

وپای بچه م وقتی خیس بود دیدم رفته رو جای نجس

ولی دو سه ساعت بعدش رفت رو اون وسایل تمیز

من بیمار گونه وسواسم حس میکنم کل فرش ها نجس وپای بچه م وقتی خیس بود دیدم رفته رو جای نجس ولی دو سه ...

اولا باید پای بچه تر باشه دوما به حدی تر باشه که نجاست از فرش سرایت کرده باشه به پای بچه سوما با چشم خودت قشنگ دیده باشی که پای ترِ نجس رو گذاشته باشه روی وسیله های غیر نجس چهارما باید مطمئن بشی که پای نجس ِ تر رو که گذاشته رو وسیله سرایت کرده باشه

دیدی چه قدر سخته منتقل شدن نجاست؟

حتما سعی کن روی وسواست کار کنی

اولا باید پای بچه تر باشه دوما به حدی تر باشه که نجاست از فرش سرایت کرده باشه به پای بچه سوما با چشم ...

پس تو بودی با این اوصاف نمی شستی؟

یه مدت تراپی رفتم ولی متاسفانه هزینه ها این قدر زیاد بود نتونستم ادامه بدم

پاهاش خیس نبود ولی کف پاهاش همیشه به جوری انگار عرق کرده هست

نه باید انداره ای خیس باشه که فرش مرطوب بشه و انتقال داده بشه بمقدار رطوبت خیلی کم نه نجس نمیسه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا