2777
2789

پریشب میخواستم مسواک بزنم. بعد داشتم مسواک میزدم حس کردم خمیر دندون یه بو و مزه ی بدی داره. بعد نگاه کردم دیدم خود ماده ی خمیر دندون که روی مسواکمه قیافه اش اصلا شبیه خمیر دندون نیست. با خودم گفتم شاید خمیر دندونه مشکلی داره بذار برم چک کنم ببینم چشه. هیچی دیگه رفتم نگاه کنم دیدم یه کِرِمی کنار خمیر دندونه که تقریبا مثل خمیر دندون میمونه.
حالا نگاه کردم دیدم کِرِم موبر بود😨😨😨😨 حالا نمیدونم چرا کنار خمیردندون بود. ولی فکر میکنم اشتباهی اونو زدم رو مسواکم. دهنم شل شده بود لق میزد تا ده دیفه انگار تو دهنم داشتن تریلی جا به جا میکردن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی منم یه بار اشتباهی به جای فلوراید نزدیک بود وایتکس بخورم منتها بوش خیلی تیز بود قبل از مرگ نجات یافتم 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
زدی رو دست سوگل تو سوتی که🤣🤣🤣

این عالی بود فک کن کرم موبر😐😐😐😂😂😂😂

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
میدونی منم یه بار اشتباهی به جای فلوراید نزدیک بود وایتکس بخورم منتها بوش خیلی تیز بود قبل از مرگ نج ...

وای خدا😧😧 حالا خداروشکر که متوجه شدی😘😘

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙