2789
عنوان

مراقب باشید

244 بازدید | 21 پست

سلام

ما دیوار به دیوار خونه مون ی دختر جوان تنها زندگی میکنه که مستاجر دایی همسرمه. شاغله و هر روز نیم ساعت بعد از ما اون هم میره سرکار. چند روز بود وقتی من بر می گشتم از خونه اش صدای حرف و تلویزیون میومد اما در خونه اش کاملا قفل بود حتی در آهنی روی در آپارتمانش. من خیلی نگران شدم به همسرم گفتم نکنه مشکلی براش پیش اومده باشه همسرم گفت دخالت نکن. دو روز گذشت دیدم پیک براش خرید میاره از پشت در آهنی تحویل میگیره و فورا میره تو. دلم طاقت نیاورد رفتم در خونه اش رو زدم ی آقایی در را باز کرد فهمیدم پدرشه. دخترش اومد بهش گفتم از چیزی میترسی؟ خب کاری داشتی ترسیدی بیا خونه ما. شروع کرد تعریف که مگه خبر نداری. چند روز پیش صبح ی اقایی اومده در زده گفته من مستاجر طبقه پایینم دستشو.یی داره آب میده به پایین بیام ببینم. اومده تو بعد حمله کرده به دختره و داشته خفه اش میکرده و قصد تجاوز داشته. بهش میگه من یکسال پیش توی این خونه مستاجر بودم و تو رو همیشه میدیدم و باهات فانتزی دارم و ... خلاصه با داد و بیداد دختره فرار میکنه ولی بیچاره یک هفته از ترس جرات نمیکرده از خونه بیاد بیرون و ...

تو رو به خدا خیلی مراقب باشید مخصوصا خانم هایی که توی خونه تنها میمونید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادممریض خیلی زیاد شده

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

وای💔 طفلی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اسی جان دیگه نگاه نمیکنن تنهایی یا نه والا ما تو ی ساختمون ۱۲ واحده هستیم، دیروز ی آقا هی الکی با در ورودی مث اینکه ور میرفته و یکی از همسایه ها گفته با کی کاردارین مرده سریع فرار کرده و مث اینکه سه نفر هم تو ماشین بودن

امضات💔

🖤😔

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️