2777
2789

فقط شباپوشکش میکنم روز خودش میره دستشویی شباهم خودم میگم سرده واستم تاعیدهواگرم تربشه؟خودم بیدارش کنم جیش نمیکنه ولی حوصله ندارم پاشم 🤒ابان ازجیش گرفتمش روز کاملااوکی ولی شبابعضی وقتاتاصبح خشک بعضی وقتاهم قشنگ کثیف میشه چه کنم ۳سال ویه ماهشه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگیر

سرده اخه بایدشلوارشودربیارم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

دیر کردی بگیرش

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

پوشکش کن تا عید

گرم تربشه هوانه بهتره

از الان شروع کن که دیگه عید فرشاتو میشوری راحت باشی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دیر کردی بگیرش

روز اوکی جایی میبرمش فقط شباهنوشروع نکردم

ببخشید یه سوال، در کل بچه باید تا چند سالگی پوشک بشه؟ من بچه جاریم هفته دیگه سه سالش تموم میشه و وارد چهار سالگی میشه اما هنوزم پوشک میشه برای همین برام سواله بچه تا چند سالگی باید پوشک داشته باشه

من به یه جایی میرسم واسه یه لحظه دیدنم باید سر و دست بشکونی