2777
2789
عنوان

هايپوسپادياس

70 بازدید | 10 پست

سلام خانوما توروخدا هركي پسرش هايپوسپادياس داشته منو راهنمايي كنه.... پسرم هايپوسپادياس شديده سوراخ مجاريش نزديك بيضه اس.... دكتر غروبي و محبوبي و مولائيان كدوم بهترن؟؟؟؟ خيلي نگرانم لطفا هركي ميبينه جوابمو بده

دکتر ملاییان عالیه.

غروبی رو نمی شناسم.

دکتر محبوبی ۱۴ سال پیش که پسرم بدنیا اومد رزیدنت دکتر کجباف زاده بود که دکتر کجباف زاده یه پیرمرد فوق العاده ماهر تو زمینه عملهای این شکلی بچه ها بود. فکر نکنم دیگه الان عمل کنه سنش بالاست. البته مطمئن نیستم

دکتر علیرضا علم سال یکبار گاهی دوبار میاد ایران و همیشه کلی مریض منتظرن تو نوبت عمل باهاش

سالها پیش که من پیشش میرفتم بیمارستان کودکان تهران و بیمارستان لاله عمل و ويزيت می کرد. دکتر علم هم واقعا بی نظیره کارش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر مهران هیرادفر هم یک دکتر پنجه طلاست که اون هم مثل دکتر علم البته کمی بیشتر تقریبا سالی دو سه بار میاد ایران. دکتر هیرادفر مشهد هست.

پسر من یه بیماری نادر مثانه داشت به اضافه اپیسپادیاس که کمی متفاوت با هایپوسپادیاس هست. دکتر هیرادفر بارها جراحیش کرده.

البته اگه فقط مشکل پسر شما هایپوسپادیاس باشه خیلی مورد پیچیده ای نیست.

نگران نباشید. پزشکانی که گفتید همه خبره های درمان این بیمارهای ها هستن و البته شفا دست خداست.

نه گریه کن نه بی تابی. قوی باش درمان پسرت رو پیگیری کن و ازش خوب پرستاری کن.

مثل ۱۴ سال پیش من.

الان پسرم خوشگل و قدبلند و زرنگ و باهوشه. مدرسه نمونه دولتی همیشه جزو بهترین های درسی و انضباطی هست. تازه پسر من مشکلات پیچیده زیادی در رابطه با مثانه اش داشت که تو مراحل مختلف جراحی و با روشهای مختلف تقریبا همه برطرف شدن.

این روزها می گذره. از بزرگ شدن پسرت لذت ببر.

ماشالله بهش🥺 الان از نظر ظاهري اندامش خوب شده؟

نه. گفتم پسر من مشکلات پیچیده ای مثانه اش داشت. تا دوسال پیش اختیار ادرار نداشت و پوشک می شد و ...

الان فقط عمل زیبایی آلتش مونده که دکتر گفت بلوغش کامل بشه بیارش تا اون رو هم تا جایی که میشه درست کنیم.

قطعا ظاهر آلتش مثل آلت عادی نخواهد شد. ولی چاره ای نیست.