2777
2789
عنوان

از گذشته ب خواستگار چیزی نگین

288 بازدید | 15 پست

تعجب میکنم توی این قرن چرا برخی خودشونو کالا میبینن و از این خودخواهی مردا دفاع میکنن

اگ کسی تو رو میخواد باید همونجوری ک هستی بخادت

معنی ندارن بیاد از گذشتهای ک ب اون ربطی ندارد بپرسه

میگن گذشته تا وقتی ب خودتون مربوطه ک ادم اچ پی وی و اچ ای وی نگیره

در رابطه با دو طرف صدق میکنه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

یه متن خوندم گفته بود گذشته شما به ما ربطی نداره اما نه تا وقتی که ایدز بگیریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی گذشته ربط نداره به نظرم برا ازدواج گذشته دختر که هیچ گذشته مادرش هم مهمه که چکاره بوده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

از گذشته تا وقتی نباید چیزی گفت که تو اینده تاثیر نداشته باشه من نمیگم دختر مثال میزارم روپسر پسری که هرویین وشیشه زده ولو دوماه الان مصرف کننده نیست یا دوسال زندان بوده اینارو نمیشه گفت گذشته به خودش مربوطه از الان مهمه دختر همچنین

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

چی بگم والا

دوس ندارم بعد ازدواج بفهمم شوهرم با اهل محل بوده :/

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

چرا مهم نیست بلخره گذشته ام بخشی از تو هست دیگه

مثل اخلاقت و سوادت و خونوادت و....

اتفاقا گذشته از همشون مهمتره چون من بر اساس گذشتت میتونم ایندتو پیش بینی کنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اونا که میگن گذشته مهم نیست مشخصه گذشته دارکی داشتن که از افشاش ممکنه هرگز کسی سراغشون نیاد چون بیشتر مردم گذشته براشون مهمه!

بنظرم خیلی مهمه انسان چه دختر چه پسر با شخصی مثل خودش ازدواج کنه پاک برای پاک، ناپاک هم برای ناپاک☺️

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

گذشته گاهی اثرش باقی میمونه. مردی که بعد ازدواح اسم دوست دختر سابقش روی دخترش میزاره .زنی که بعد ازدواج دوست پسرش رو بازم چک میکنه یا با دیدنش دگرگون میشه.گاهی وافعا نگذسته