میگن گذشته تا وقتی ب خودتون مربوطه ک ادم اچ پی وی و اچ ای وی نگیره
در رابطه با دو طرف صدق میکنه
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
از گذشته تا وقتی نباید چیزی گفت که تو اینده تاثیر نداشته باشه من نمیگم دختر مثال میزارم روپسر پسری که هرویین وشیشه زده ولو دوماه الان مصرف کننده نیست یا دوسال زندان بوده اینارو نمیشه گفت گذشته به خودش مربوطه از الان مهمه دختر همچنین
اونا که میگن گذشته مهم نیست مشخصه گذشته دارکی داشتن که از افشاش ممکنه هرگز کسی سراغشون نیاد چون بیشتر مردم گذشته براشون مهمه!
بنظرم خیلی مهمه انسان چه دختر چه پسر با شخصی مثل خودش ازدواج کنه پاک برای پاک، ناپاک هم برای ناپاک☺️
کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو کوچک دلی طاقت نداری
گذشته گاهی اثرش باقی میمونه. مردی که بعد ازدواح اسم دوست دختر سابقش روی دخترش میزاره .زنی که بعد ازدواج دوست پسرش رو بازم چک میکنه یا با دیدنش دگرگون میشه.گاهی وافعا نگذسته