2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده 💔🙃

223 بازدید | 30 پست

کات کردم پیامامون تاپیکا قبلم هست

دلم آروم نمیگیره با اینکه بهترین کار حتی موقع خدافظی کردم گفتم تموم سین زد از دیروز جواب نداد

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای کاش با رفتارات فراریش نمیدادی خیلی دوست داشت تازه نامزدم که میخواستید بکنید

هعییی آخه سر شارژ اینکار کرد هم

خودم گفتم تموم چون رفتارم خودمم آزار

مداد اگه دوسم داشت چرا گفتم خدافظ تموم دیگه هیچی نگفت

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

تو که 18 سالته اون چندسالشه؟

نمیدونم دعواتون سر چی بود ولی با توجه به چت ها مشخصه هنوز به اون بلوغ نرسیدی که بخوای وارد رابطه بشی چه برسه به ازدواج

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

هعییی آخه سر شارژ اینکار کرد همخودم گفتم تموم چون رفتارم خودمم آزار مداد اگه دوسم داشت چرا گفتم خدا ...

چون بیچاره رو زده کردی از خودت خیلی شل کن سفت کن داشتی یکم فضا بده به هر دوتاتون ببین چی میشه

تو که 18 سالته اون چندسالشه؟نمیدونم دعواتون سر چی بود ولی با توجه به چت ها مشخصه هنوز به اون بلوغ نر ...

۲۳

هعیی

اره سر این تموم کردم چون واقعا نمدونستم چجوری حرف بزنم

چون بیچاره رو زده کردی از خودت خیلی شل کن سفت کن داشتی یکم فضا بده به هر دوتاتون ببین چی میشه

آخه سر شارژ بحث کرد زدم براش بعد کشش داد من گدا نیستم عصبیم کردی و...

۲۳هعییاره سر این تموم کردم چون واقعا نمدونستم چجوری حرف بزنم

خوبه پس از این لحاظ دختر عاقلی هستی

اگه خیلی دوستش داری بگو تا موقعی که آمادگی ازدواج رو پیدا نکردم همینطور دوست بمونیم حالا بعدا که امادگیشو پیدا کردی به فکر ازدواج بیوفتین

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

میشه کمکم کنی من واقعا بی تجربم اگه کمکم میکنی رو اخلاقم کار کنم خیلی ممنون میشم 💔🙃