2777
2789

سلام خانمها . دارم اسباب کشی میکنم به یه خونه جدید قضیه از این قراره که دوسه خانواده ای که قبل از ما توی این خونه زندگی کردن هرکدوم فقط یه مدت کو تاهی توش زندگی کردن و آخر و عاقبتشون خوشایند نبوده . یعنی نفر اول یه عروس داماد بودن که گویا بعد از چیدن جهیزیه به مشکل برخوردن و اینطور که شنیدم در خونه رو قفل کردن و  رفتن و آخرم جدا شدن . نفربعدی شخصی بود که ما خونه رو از اون خریدیم و برشکسته شد و فراری و الانم توی زندانه و مجبور شده بود خونه رو به مستاجر رهن بده و ما خونه را با مستاجر خریدیم . نفر بعد همین مستاجره که دیگه الان مدتش تموم شده و باید خونه رو تحویل بده که اونام از دوماه بعد از اینکه توی این خونه اومدن کارشون به دعوا و مشکل خورد و الان در حال طلاق هستن و وسایلشونو جدا کردن حالا می خوام خونه رو فنگ شویی کنم و انرژی های منفی رو از بین ببرم لطفا هرکس نظری داره کمک کنه . ممنون . 

حوب نمیخریدین دیگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دم در و ان یکاد بگذار؛موقع ورود به خونه بلند سلام کن حتی اگر کسی خونه نباشه؛به هیچ وجه اجازه نده چیز نجس توی خونت بمونه(سگ توی خونه نباشه؛یا کلا هر نجاستی را سریع آب بکش)؛سر جای معینی معمولا نماز بخون و بلند حدیث کسا بخون؛

اینا کاراییه که رفت و آمد ملائکه به خونه و رزق و روزی را زیاد میکنه؛در مورد اتفاقاتی که قبلا توش افتاده هم به نظرم اتفاقی بوده

دوستت داریم امام مهربانی ها...