2777
2789
عنوان

بیایید

78 بازدید | 4 پست

اینجا کسی هست که سابقه عفونت لگن داشته باشه و دائمی خوب شده باشه؟ من فکرمیکنم عفونت لگن دارم البته هنوز نرفتم دکتر خیلی نگرانم هنوز مجرد هستم و فکر میکنم در آینده بچه دار نشم چون راجبش تحقیق کردم

علائمش چی هست

ازکجا فهمیدی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علائمش چی هستازکجا فهمیدی

این علائم رو دارم:سوزش ادرار_ترشحات سفید از رحم_خارش و سوزش واژن_سوزش لگن_لگن زیر شکم و پاهام مبهم درد میگیره_احساس عجیبی توی رحم دارم_باد واژن بد بو_پربود نامنظم_

حدود ۲ سال پیش عفونت شدید قارچی واژن گرفتم اما دنبال درمان نرفتم و علائم خود به خود ناپدید شدن و الان فکر میکنم به عفونت لگن مبتلا شدم به هوش مصنوعی گفتم و توی سایت های مختلف تحقیق کردم که همه میگن عفونت لگن اما خیلی ترسیدم چون یه جا دیدم ممکنه رحمم اسکار گذاشته باشه که باعث ناباروری کامل میشه

از کجا میفهمی

این علائم رو دارم:سوزش ادرار_ترشحات سفید از رحم_خارش و سوزش واژن_سوزش لگن_لگن زیر شکم و پاهام مبهم درد میگیره_احساس عجیبی توی رحم دارم_باد واژن بد بو_پربود نامنظم_

حدود ۲ سال پیش عفونت شدید قارچی واژن گرفتم اما دنبال درمان نرفتم و علائم خود به خود ناپدید شدن و الان فکر میکنم به عفونت لگن مبتلا شدم به هوش مصنوعی گفتم و توی سایت های مختلف تحقیق کردم که همه میگن عفونت لگن اما خیلی ترسیدم چون یه جا دیدم ممکنه رحمم اسکار گذاشته باشه که باعث ناباروری کامل میشه