2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

87 بازدید | 13 پست

سلام خانومای گل

خودمو شوهرم اهل یه شهر دیگه هستیم بخاطر کار شوهرم یجا دیگه زندگی میکنیم ۴ ماهه داداشمم اومده اینجا پیش شوهرم کارمیکنه داداشم ۲۱ سالشه خونه ما زندگی میکنه خونمون ۹۰ متره اپارتمانی ساعت ۹ صبح میره ۸شب میاد نهار و شامم همونجا میخوره اما بعضی وقتا من خیلی موذبم یه بچه ۳ سالم دارم شوهرم حرفی نداره ها اما من خودم میدونم منتشو میزاره بعضی وقتا تیکم میپرونه به هر حال از وقتی اومده خونمون خیلی محدود شدم از یه طرفم میگم اگه خونه مجردی بگیره نکنه معتاد شه نکنه هزار بدبختی دیگه یا بخاد ازداج کنه نتونه از پس زندگی بر بیاد ماشالا مامان بابامن تو عهد دقیانوس موندن میگن داداشته زیر پرو بالشو بگیر دیگه نمیگن از اون ور داره زندگی خودم نابود میشه حال روحیم داغونه نمیدونم چیکار کنم میترسمم کارشو از دست بده به نظرتون چیکار کنم

بگو نزدیک خونه شما خونه بگیره اینجوری ک نمیشه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل کن تاخودشوجمع وجورکنه گناه داره کم سن وساله بره تنهایی زندگی کنه ازراه به درش میکنن بذاریکم خودشوجمع وجورکنه بعدش خودت بهش بگووقتشه که بری

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

والا وظیفه برادره دست وبال خواهرشو بگیره

دختر میره خونه غریبه (داماد)

وشاید مرده خونه دلش بخاد راحت توخونه بازنش ارتباط داشته باشه وهزار مسیله دیگه بخدا اگرشوهر من بود من واونو مینداخت بیرون

خدایی کاره برادر شما درست نیست خودش راضیه ازاین شرایط

دختر دلسوزه خانوادس ولی عزیزم مراقب زندگی خودت اول باش

بنده خدا کل روز رو نیستش شام و ناهارم که نیستش فقط واسه خوابش میاد تحمل داشته باش عزیزم تا طفلی خودش ...

دلم نمیخاد منت شوهرم رو سرش باشه بخدا شما ها نمیتونین درک کنین از دلسوزی زیادمه

تا کی به نظر شما

نمیشه هم بهش بگی پاشوبرو خسته شدم میخام راحت باشم دلش میشکنه 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊