selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 عنوان دخترای خوشگل تجربی دهم یازدهم دوازدهم ❤️اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید بیاید 112 بازدید | 9 پست اگر نیاز به مشاور و راهنمایی داریدمن دانشجوی پزشکی هستم سال اول قبول شدمپشتیبان و مشاور قلمچی هم بودم جزو دانش اموزان برتر قلمچی بودمرضایت دانش اموزام هم هست میتونم بفرستم براتون❤️سوالی چیزی هم دارید درخواست بدید در خدمتم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی 1404/11/19 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 8082 من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذرهکاش زودتر میفهمیدمپایه م ضعیف نیست اما نمیدونم..... کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذرهکاش زودتر میفهمیدمپایه م ضعیف نیست اما نمیدونم..... واقعا عاشقشمممم عاشق درس و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذرهکاش زودتر میفهمیدمپایه م ضعیف نیست اما نمیدونم..... چیونمیدونی و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 8082 واقعا عاشقشمممم عاشق درس پنج ماه بیستر نمونده ب کنکورم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 8082 چیونمیدونی که میتونم یا نه کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 پنج ماه بیستر نمونده ب کنکورم خیلیا همین تایم هاست که موفق میشن و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 که میتونم یا نه میتونی چرا نتونی فقط باید صدتو بذاری و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 8082 خیلیا همین تایم هاست که موفق میشن امیدوارم واقعا روزی برسه ک تاپیک بزنم و تگت کنم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8286 امیدوارم واقعا روزی برسه ک تاپیک بزنم و تگت کنم انشاالله اصلا نگران نباش اگر نیاز به مشاوره داشتی با هزینه ی کمدر خدمتم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی