2821
2789

اگر نیاز به مشاور و راهنمایی دارید

من دانشجوی پزشکی هستم سال اول قبول شدم

پشتیبان و مشاور قلمچی هم بودم جزو دانش اموزان برتر قلمچی بودم

رضایت دانش اموزام هم هست میتونم بفرستم براتون❤️

سوالی چیزی هم دارید درخواست بدید در خدمتم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذره

کاش زودتر میفهمیدم

پایه م ضعیف نیست اما نمیدونم.....

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذرهکاش زودتر میفهمیدمپایه م ضعیف نیست اما نمیدونم.....

واقعا عاشقشمممم عاشق درس

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تازه فهمیدم که جقد درس خوندن خوشمیگذرهکاش زودتر میفهمیدمپایه م ضعیف نیست اما نمیدونم.....

چیونمیدونی

واقعا عاشقشمممم عاشق درس

پنج ماه بیستر نمونده ب کنکورم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پنج ماه بیستر نمونده ب کنکورم

خیلیا همین تایم هاست که موفق میشن

که میتونم یا نه

میتونی چرا نتونی

فقط باید صدتو بذاری

خیلیا همین تایم هاست که موفق میشن

امیدوارم واقعا روزی برسه ک تاپیک بزنم و تگت کنم

امیدوارم واقعا روزی برسه ک تاپیک بزنم و تگت کنم

انشاالله اصلا نگران نباش

اگر نیاز به مشاوره داشتی با هزینه ی کمدر خدمتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز