2777
2789

از بارداری اولم هیچی یادم نمیاد فقط اینکه اوایلش زیر دلم درد میکرد و سینهام نوکش تیر میکشید و دردناک بودن . ویار اصلا نداشتم حتی یه ذره فقط دیوانه وار عاشق گوجه فرنگی بودم و همش میخوردم بچم دختره. الان دوباره چند ماهه اقدامم پریودام به لطف ورزش و رژیم منظم شدن هر ۳۵ روز پری میشم الان ۴۰ روزه نشدم پری از دو هفته پیش یهویی ترشحاتم زیاد شد اولش شفاف و آبکی بود و زیاد کم‌کم غلیظ شد مایل به زرد اصلا بو نداره و خارش ندارم.سینهام وحشتناک درد میکنن چه بعشون دست بزنم چه نزنم و یه سایز بزرگتر شدن سوتینهام تنگم شده زیر دلمم خیلی درد میکنه. دو هفته است سرمایی شدم و همش لرز دارم در حالی که به گرمایی و آتیشی بودن معروفم در حدی که شوهرم متوجه سرمایی بودنم شده تعجب کرده. یه چیز دیگه از زنجفیل متنفر بودم مخصوصا با چایی و الان یه هفته است اگه صبح یه لیوان چای با زنجفیل فراوون نخورم روزمو شروع نمیکنم اولش متوجه نشدم ناخداگاه به سمت زنجفیل کشیده شدم امروز متوجه شدم منکه از زنجفیل بدم میومد...ببخشید طولانی شد

خدایا شکرت

در ضمن بیبی زدم چند روز پیش یه خط خییلی کمرنگ اومد در حد یه حاله بعد نیم ساعت. دیروز دوباره تکرار کردم دوباره یه خط کمرنگ اومد بعد نیم ساعت بدون هیچ تقییری

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن بیبی زدم چند روز پیش یه خط خییلی کمرنگ اومد در حد یه حاله بعد نیم ساعت. دیروز دوباره تکرار کر ...

دوتاشون بعد نیم ساعت کمرنگ شدن؟ فکر کنم تا پنج دقیقه درست باشه 

آزمایش بده

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
پس یعنی درست نیستن آخه قبلا اصلا هیچ خطی نمیومد حتی بعد از دوساعت...

به احتمال زیاد مثبته عزیزم

نرو آزمایش یه مدت صبر کن اگر پریود نشدی بی بی بزن

منم بارداری دوممه و بی بی چکم اوایل خییییلی کمرنگ بود تا حدی که حدس دیزدم دارم خط میبینم بعد یک هفته پررنگ شد

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین
وای خدا چرا حاملگی دوم تینقدر استرسش بیشتره...

دقیقا 😐😐😐من اولی با یکبار اقدام گرفت دومی رو ماه اول اقدامم 3اردیبهشت موعدم ولی استرس و اضطراب دارم

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا