2777
2789
عنوان

شکر گذار باشیم

137 بازدید | 8 پست

همه مشکلات رو داریم خیلی از تاپیک ها شده مشکلاتی ک اگر جای اون فرد واقعا همونقدر برامون بزرگ و غیر قابل تحمل بود

اما یه چیزی ک نباید یادمون بره این ک شکر گذار باشیم

همین هایی ک الان داریم همون مواردی هست ک قبلا میخواستیم و الان داریمشون و حداقل همین جایی ک هستیم بالاتر و از طرفی آرزوی خیلی هاست

منم ک این هارو میگم با خدا دعوا میکنم میگم این چ وضعشه این چرا اینطوریه و... اما تهش امید دارم ک با تلاش خودم درست میشه حتی وقتی همه میگن غیر ممکن

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا همه چی بهم ریختس💔

اره درسته مشکل برای همه هست ب هرکی در سطح خودش اما در دل همین وضعیت بد استعداد ها و اتفاقات خوب میاد بیرون

امیدوارم هممون مشکلاتمون حل بشه

و این فقط با خدا درست میشه

حرفات درسته ولی من جدیدا خیلی افسرده شدم نمیدونم میتونم ازین وضع خارج بشم یا نه

اگر از مشکل بخوایم صحبت کنیم و رو ب نداشته ها بخوایم بریم ک خب بدتر میشه ی وقت هایی بایذ نیمه پر لیوان رو دید و عادت داد ذهن رو ب این موضوع و تلاش خودمون رو بکنیم و بسپاریم ب خدا ب وقتش درست میشه

هربار که میگم خدایا شکرت احساس میکنن خدا خودش خندش میگیره

خب ببین در بین سختی ها این طرز فکر عادیه اما ب این فکر کن ک شاید بازم نمیشد و همین جایگاهی هم ک هستی نبودی من خودم دانشجوام و اگر بهت بگم چ معجزه ای شد باورت نمیشه واسه همین امید هست و دارم همیشه