2777
2789
عنوان

توروخدا بیایننن حرف بزنیم حالم بده دارم ب خودکشی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
خب من این اخلاقمو دوس ندااارممممم چیکار کنممم

خب برو تیمارستان بستری شو .آنقدر که علاقه داری به اونجا و فکر میکنی درست میشی 🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دختر خوب ، نمیدونم حرفم برا الانت مؤثره یا نه ولی تو زنده ای برای خودت پس برای خودت زندگی کن اگه از خجالتی بودنت تو جامعه اذیت میشی که خب هزار راه داره که مشاور بهت کمک میکنه اما یعنی چی تیمارستان و خودکشی

من و چای و کتابای شعرم شما همه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالت خوبه؟ میخوای بخاطر همچین چیز کوچیکی خودکشی کنی😐 خب سعی از هر دری صحبت کنی به مرور یخت باز میشه حتی از موضوع های کوچیک حرف بزن...از من خجالتی تر وجود نداشت ولی کم کم با این روش خوب شدم اگه دیدی دیگه زیادی خجالتی هستی یه مشاوری یا روانشناسی برو

حالت خوبه؟ میخوای بخاطر همچین چیز کوچیکی خودکشی کنی😐 خب سعی از هر دری صحبت کنی به مرور یخت باز میشه ...

۶ ماهه باهاش خوب نشدم دلم براش میسوزه

خیلی خسته شدم دیشب از مرز خودکشی برگشتم

روان شناس فقط میخاد حرف بزنه دیگه اینهمه آدم حرف زدن

من میگم اون از من خوشگلتره من دندونم کجه لاغرم سبزم اون قد بلند خشگل

خب تو خودت باید به این درک برسی که اون دوسِت داره

وگرنه باهات نمیموند . اگه بحث خوشگلی ایناس باید سعی کنی اینارو با چیزای دیگه جبران کنی

مثلا رفتار خوب یا یه چیزی که خوب باشه بشه جاش رو پر کرد

احتمال زیاد اونم ببینه داری بخاطرش تغییر میکنی بیشتر عاشقت بشه و قدرتو بدونه

البته اگه واقعا رابطه تون دو روزه نیست و قصدتون جدیه

۶ ماهه باهاش خوب نشدم دلم براش میسوزه خیلی خسته شدم دیشب از مرز خودکشی برگشتم روان شناس فقط میخاد حر ...

نه عزیزم روانشناس اول باهات صحبت میکنه تا علتش رو پیدا کنه و با توجه به علتش بهت تمرین و راه حل بده...یکم زمان بر هست اما خوبه ...