2777
2789
عنوان

ساده ام

68 بازدید | 6 پست

اقااا من خوشحالی همرو دوست دارم مثلا یکی یه چی بگیره من بیشتر از اون خوشحال میشم یا مثلا دوستم ماشین گرفته بود من شیرینی گرفتم و کلیی چیزا برا خوشحال کردن اطرافیانم بعد الان یه شکستی تو زندگیم اتفاق افتاد البته شکست نبود خواسته خودم بود همههه خوشحالن همههه حتی نزدیک ترینمم

نشدم مث قبل 🖤🌊

خانواده خب فکر نمیکنم اینطور باشن اما حتی اگر یه درصد باشن حداقل تو خوبی و خوب بودنت رو حفظ کن بقیش رو بسپار ب خدا و از تجربه هات درس بگیر ک هرانتظاری از هرکسی نداشته باشی ک مثل خودت خوب باشه

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده خب فکر نمیکنم اینطور باشن اما حتی اگر یه درصد باشن حداقل تو خوبی و خوب بودنت رو حفظ کن بقیش ...

هیچ انتظاری از هیشکی ندارم حتی خیلی وقتا کمک کردم خیلی از خودم گذشتم بعد الان ب ناراحتی من خوشحالن خانوادمم

نشدم مث قبل 🖤🌊

هیچ انتظاری از هیشکی ندارم حتی خیلی وقتا کمک کردم خیلی از خودم گذشتم بعد الان ب ناراحتی من خوشحالن خ ...

مهم فقط خداست بسپار ب خودش همچیو درست میکنه ب وقتش

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی