2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر در فر

85 بازدید | 4 پست

ترخدا ی دستور صفرتا صدی عالی از نحوه درست کردنش تا دما و درجه فر بهم بگید برامهمون میخام و اینکه ۸ نفریم باید چندتا مرغ باشه کافیه؟ چن کیلویی؟

ترجیحم ب دوتا مرغه چون دوتا بیشتر جا نمیشه همزمان داخل فرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرغارو درسته بخر بیار خونه شکمش رو از دمش خالی کن کامل بعد بذارشون تو آب نمک حداقل چهار ساعت بعد بردار خشک شون کن تو شکمش گردو چرخ شده به همراه رب انار و سبزی معطر و دونه انار و پیاز سرخ شده و زرشک بریز و شکمش رو یا با سیب زمینی ببند یا با نخ بدوز بعد کره آب شده و زعفرونو آویشن و یکم فلفل رو قاطی کن کل پوست و زیرش داخل شکمش رو کره مالی کن بعد بذار تو ظرف و روشو ورق آلومینیومی بپیچ روشو یکی دوتا با چاقو سوراخ کن بذار تو فر ۲۰۰ درجه یکساعت بعد یکساعت مجدد در بیار کره مال کن نیم ساعت دیگه بذار بعد ببین اگه پخته که کافیه اگر نه نیم ساعت دیگه بذار

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

ما ۴ نفریم ۱ دونه درست میکنم

اول با پیاز و روغن و نمک و زردچوبه و فلفل و زعفرون روز قبل مزه دارش میکنم

بعد همون پیاز تو مواد رو که گزاشتم بر میدارم تف میدم بهش رب انار، گردو خرد شده، زرشک و آلو اضافه میکنم میریزم تو شکم مرغ بعدم میدوزم که مواد نریزه

بعدم چندتا سوراخ با چاقو به مرغ فرو میکنم و میزارم داخل ظرف پیرکس در دار حدودا ۲ ساعت تا ۲و نیم زمان میبره برای پخت دما رو هی کم زیاد میکنم ۱۸۰ تا ۲۰۰ یکبارم مرغ رو زیرو رو میکنم