2777
2789
عنوان

طلا اعصابی برام نگذاشته

439 بازدید | 38 پست

روز چهارشنبه ۳۰۰ تومن پول رهن منزل خودم رو تبدیل کردم به طلای دست دوم ۱۵ گرم شد

الان دارم حرص میخورم

تو ارزونی ۱۱گرم طلا فروختم شد ۱۱۵ تومن تو گرونی خریدم

میگم فردا برم بفروشم پول رو بگذارم بانک راحت

به من نیومده سود کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضرر میکنی حالا که خریدی نگهش دار

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

کسایی که فروردین طلای ۸۴۰۰ خریدن اگه بعدش صبر داشتن ، تا الان ۱۳۰ درصد سود داده

طلا برای آدمای صبوره

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
اخیبه منممیخواستم بفروشمکه اومد پاییننمیدونماگه با ارزون شدنش اوضاع خوب بشه من راضیم

بخدا اونیکه مثلا الان مبل رو میده ۳۰۰ تومن تازه یه مبل خیلی ساده

مثلا دلار یا طلا ارزون بشه میاد بده ۱۰ تومن ؟؟

روغن آرزون میشه ؟؟

خدا کنه این تاپیک بمونه به یادگار سال دیگه نیام بخونم بگم وای چرا نفروختم

عزیزم طلا کی اومده پایین که حالا بخواد بیاد

البته این نظر منه اگرم اذیتی بفروش خیالت راحت باشه

من رفتم گرمی ۱۲/۵ خریدم روز قبلش ۱۰/۵ بوداهمه گفتن حبابه اشتباع کردی اصلا برام مهم نبود

بله منم طلا گرمی ۸ تومن بود خریدم مجرد بودم خیلی خریدم

متاسفانه بیشترش برای خرید خونه و ماشین رفت

ولی الان خیلی ناراحتم حقیقت

بخدا اونیکه مثلا الان مبل رو میده ۳۰۰ تومن تازه یه مبل خیلی ساده مثلا دلار یا طلا ارزون بشه میاد بده ...

ببین عزیزم طلا جهانی میرع بالا ب شرایط کشور بستگی ندارع با خیال راحت نگه دار بعد عید بفروش