2821
2789

اخه پای من شکست اون نیومد ب من سر بزنه درضمن بابام اینا وقتی از مشهد اومدن هیچ مادرشوهرم نرفت بگه زیارت قبول

ب نظرتون کارم درسته ؟

شما جا من بودید چی میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگید نمیاییم

نه گفتن رو یاد بگیرید

قرار نیست هرکی هرجا گفت برید . یا هرچی گفت بگید چشم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مریضی داریم تا مریضی

اگه دور از جون لاعلاج هست حتما برو

ولی اگه یه سر درد ،استفراغ ساده یا مثل شما شکستگی هست نمیخواد بری

دیگه مثل قدیم نیسن که واسه یه مشهد رفتن بیان و زیارت قبول بگن اطراف ما فقط کسی که حج بره همه رو دعوت میکنن و قبول باشه میگن

بگید نمیاییمنه گفتن رو یاد بگیرید قرار نیست هرکی هرجا گفت برید . یا هرچی گفت بگید چشم

من خیلی آدم بدبختیم عذاب وجدان میگیرم در ضمن شوهرمم بدتر از منه خیلی برای مامانش دلش میسوزه

الان دست و پام یخ زده استرس دارم

به شوهرم گفتم من نمیام چیزی نگفت گفت باشه

تو میگی من چیکار کنم دیگه مادر شوهرم اصلاً از این پیشنهادا نده؟

دایی شوهرت خیلی نصبتش دور ک بخواد احوال شما رو بپرس مگر این ک خیلی رفت و امدن زیاد باشه و زیاد صمیمی باشید

دیگ فکر نکنم برای مشهد رفتن کسی برای زیارت قبول دیدو بازدید داشته باشه

بهر حال اگر دلت نیست ک بری نرو. ی بهونه قانع کنن و غیر مستقیم بیار و نرو

من خیلی آدم بدبختیم عذاب وجدان میگیرم در ضمن شوهرمم بدتر از منه خیلی برای مامانش دلش میسوزه الان دس ...

پیشنهاد که میدن

ولی بگو نمیام

مادرهمسر منم زنگ میزنه گاهی به همسرم فلانی زایید . فلانی مریض شد و بستریه . فلانی زیارت رفت . فلانی مُرد ... میایید ؟

من میگم خب چیکارش کنم ؟ نه نمیام

همسرمم تنها جایی نمیره . و نمیریم

بعدا هم گله کنن میگیم ما کار داریم . اینا رو به ما نگید حوصله نداریم بیاییم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر مقتدر هستی افرین بهت

سواری به کسی نمیدم

هرکی ناراحت میشه ، قرص پرانول بخوره آروم شه