2777
2789
عنوان

مشورت میخوام کمک🫂

89 بازدید | 21 پست

من طرف مقابلمو خسته کردم

خواستگارمم هست

خیلی دوستم داشت ، بحث زیاد کردم گیر دادم عصبیش کردم

حالا پنجشنبه گفت میخوام یمدت تنها باشم میترسم تو زندگی ام اینکار کنی

گفتم درست میشم بخدا یه فرصت بهم بده( منم خیلی بهش فرصت دادم) گفت میخوام تنها باشم

دیگه خبری نداریم ازهم از پنجشنبه

بنظرتون برم زنگ بزنم یا پیام بدم؟ نمیخوام از دستش بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا امروز چندمین تاپیک که دختر دنبال پسر و میخواد رابطه رو جوش بده

عزیز من گل من این پادری بازی ها آویزون بازی ها بزارید کنار یه ذره فضا بده به طرف مقابل

اونی که آدم بخواد تحت هر شرایطی میاد و رابطه رو رسمی میکنه اونی هم که نخواد بالا بری پایین بری نمیخواد که نمیخواد

توجه زیاد نشون نده نشون نده ناراحتی

فقط زنگ بزن احوالشو بپرس طوری که انگار چیزی نشده میلی با احساس حرف نزن ولی سردم نباش

هرچی بخوای زیاده روی کنی تو رفتارت تو قهر هم ازت زده میشه و تازه کمتر طرفت میاد

هم اگه برگرده بعدا پشیمون میشی چون بد عادت شده

موافقم با حرف بیاد از دلش درار

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چی بگمشما به عنوان مرد پیشنهادتون چیخ

از لاک سکوت دربیاد کمکم حرف بیاد دلش نرمشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

گفت میخوام فکرامو کنمو خبر بدم به روش نیارم؟

نه فقط زنک بزن مکالمت بیشر دو دقیقه هم نشه اگه بخواد خودش بحثو پیش میکشه ولی به هیج وجه تو نباید حرفی بزنی احتمال زیاد اونم چیزی نگه چون فکر میکنه بخاطر این زنگ زدی(تاکید میکنم تو نباید کرفی پیش بکشی)

بعدا خودش زنگ میزنه یا آخر مکالمه میگه

اگع موند که بسلامتی نموندم به جهنم ادم نموندن باشه دو روز دیگه تو شرایط سخت ولت میکنه همین بهتر الان ول کنه

عادی حرف بزنم؟

از عادی شروع کن