2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم رها کردم یهو برگشتم و شایدم چاقتر خیلی سختی کشیدم تا ۴کیلو کم کردم یهو برگشت

اووف،شغلم همینه🫠حالا ایندفعه قول دادم تا به وزن ایده آلم نرسیدم رها نکنم

تا چهارشنبه ۵۱بودم گفتم سه روزوبخورم شدم ۵۵ نمیدونم میخوام پریودشم نمیدونم چه خاکی به سرم شد

وااا،چی خوردی مگه؟؟؟شاید بخاطر پریودیت وزنتو اضافه تر نشون میده ترازو

اووف،شغلم همینه🫠حالا ایندفعه قول دادم تا به وزن ایده آلم نرسیدم رها نکنم

من هی گفتن زشت شدی منم گفتم پیاده روی میکنم دیگه رژیم نمیگیرم فک نمیکردم چاق بشم یهو احساس میکنم از قبل چاقتر شدم

من هی گفتن زشت شدی منم گفتم پیاده روی میکنم دیگه رژیم نمیگیرم فک نمیکردم چاق بشم یهو احساس میکنم از ...

واای،دقیقا برا منم همین بود،هی میگفتن الان عالی هستی،کمتر بشی زشت میشی، همینو نگه دار عالیه،منه گاوم گوش کردم،روز به روز چاق و چاق تر شدم

واای،دقیقا برا منم همین بود،هی میگفتن الان عالی هستی،کمتر بشی زشت میشی، همینو نگه دار عالیه،منه گاوم ...

منم متاسفانههه فقط شوهرم میگفت خوبی الکی میگن اما خر شدم و رژیم که به سختی گرفته بودم ترک کردم

دور شکم از ۹۵ شد ۸۸ خیلی خوب شده بودم

منم متاسفانههه فقط شوهرم میگفت خوبی الکی میگن اما خر شدم و رژیم که به سختی گرفته بودم ترک کردم دور ش ...

مم از هشتاد و دو شده بودم شصت و هشت،هنوز کلی اضافه وزن داشتم، حالا دوباره شدم هشتاد و دو هفتصد🫠