2789

خیلیییی حس بدی دارم

بزور مامانم یکم ارایش کردم

میدونم بیان ازم خوششون نمیاد

درثانی ما وضع مالیمون خوب نیست که بخوان از ما دختر بگیرن

کاش زودتر بیان برن تموم شه بره

از شدت استرس دستام یخ کرده

الان میان نگاه میکنن قیافم میرن ازشون خبری نمیشه اونوقت داداشم تا چندماه مسخرم میکنه و غرورم میشکنه

لعنت به دختربودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونا میان بپسندن؟مگه کالایی شما؟چرا پسره نمیاد ببینتت حرف بزنید ببینید بدرد هم میخورید یا نه

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

اسی بابا یه کم اعتماد به نفس داشته

همه ادم ها زیبایی خاص خودشون دارن

قرار نیست همه حور و پری باشن

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بی خیال

انگار نه انگار.اینجوری اضطرابو از خودت دور کن.هرچی خیره همون بشه برات.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

طرز فکرتو عوض کن

اعتماد بنفس داشته باش

مگه میان خونه بخرن گلم

الان همه دنبال دختر سالم و اصیل هستن

برای سلامتی آقاجانمون خیلی دعا کنیم 🙏🏻🥺 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س)