2777
2789
عنوان

پایین بودن اکسیژن خون نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
دکترا میگن ۳۸ هفته اما خودم حساب میکنم ۳۶ هفته بود ان شاءالله دعا کن چیزش نباشه خدا هیچ مادریو با بچ ...

دعا میکنم عزیزم..نگران نباش اصلا.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

اصلا تنفسش خوب نبود. ضربان قلبش خیلی ضعیف بود.اوضاعش خیلی بد بود. چندبار سونو مغز دادیم. اما تا خدا ...

چرا مشکل تنفسی داشت عزیزم میشه دقیق بهم بگی

ببخشید ک خیلی سوال میپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الهی شکر که خوبه عزیزم بستری هم شد یا خود ب خود خوب شد

قربونت عزیزم

نه عزیزم بستری نشد

انشاءالله که دختر قشنگت همیشه سلامت باشه اصلا نگران نباش چون اگر خدایی نکرده مشکلی بود تاالان یه نشونه ی کاملا واضح میدیدی ولی خداروشککککر همه چیزش خوبه همین که به حرکاتت واکنش بده بخنده یا با نگاه دنبالت میکنه یعنی هیچ مشکلی نیست

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)