2777
2789

چون نه شبکه استانی بود نه چیزی گاهی شاید از رادیو اعلام میکردن که اونم ما نمیگرفتیم خلاصه یه متر برف میبارید کلی با پا میرفتیم مدرسه اونجا میدیدم در مدرسه بسته اس دوباره برمیگشتیم هیچ آرامشی نداشتیم حالا مامان بابامون هم عین خیالشون نبود که بچه توی این همه برف تنها کجا میری

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم راهم دور بود حرف رهگذرا برام حجت نبود میرفتم تادر مدرسه بسته رو نی دیدم برمی گشتم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

منم راهم دور بود حرف رهگذرا برام حجت نبود میرفتم تادر مدرسه بسته رو نی دیدم برمی گشتم

آره انگار حالا یه روز نمیرفتیم چی میشد

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

اهواز رو امروز تعطیل کردن گفتن بخاطر بارندگی یعنی الان عکس هوا رو بفرستم از خنده غش میکنی..عالی دونف ...

ما هم بارونیه اتفاقا شدید هم هست ولی تعطیل نکردن

من که کل دبستان راهنمایی دبیرستان یکبار فقط یادمه به خاطر برف تعطیل شد

شهر ما خیلی برف میبارید اگه خیلی زیاد بود تعطیل میکردن اگه کم میبارید نه