2777
2789
عنوان

من هرگز بلد نبودم معشوقه ي خوبي باشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 77 پست
دوستان ازاین پُست که من گذاشته بودم ناراحت نشیدمن چیز بدی نگفتم ولی خب به عنوان یه زن که حالا شماهاه ...

ناراحت نشدیم عزیزم طرز فکرت اشتباهه، تو زندگی اول اخلاق مهمه، هر روز هم بخوای آرایش داشته باشی بازم تکراری میشی زندگی مشترک به قیافه و خوشگلی نیست وقتی به هم عشق بدین اگه زشت تزین آدم دنیا هم باشی ولی به چشم همسرت تو زیباترین و بهترین همسر دنیایی

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
ناراحت نشدیم عزیزم طرز فکرت اشتباهه، تو زندگی اول اخلاق مهمه، هر روز هم بخوای آرایش داشته باشی بازم ...

مرسی خانوم

روی خودم وذهنم کارمیکنم تااصلاح کنم طرزفکرمو

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.