2777
2789
عنوان

من هرگز بلد نبودم معشوقه ي خوبي باشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم خیلی عالی بودهم برای آینده مامجردهاوهم برای متاهل ها

اون دسته ازخانومایی  که همسردارید بایداین چیزارابلدباشیدوگرنه تکراری میشید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

چقدر شبيه من بود 😂😂😂

منم هی ناخن هام میشکنه، خط چشم اصلا بلد نیستم بزنم، هر وقت ریمل میزنم مژه هام میچسبه به هم کلا قید ریمل رو زدم، اهل عینک آفتابی هم نیستم اعصاب هم ندارم هيچوقت، فقط ی شوهر دیوونه ای دارم که خیلی دوستم داره 😍😂😂😂

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
اخه اون‌ خانم‌ بالا ترنوشته‌ معشوقه‌ باید‌ تپل‌ مپل‌ باشه😑

لاغرا قشنگترن من بابابزرگم میخواست ازدواج کنه میگفت زن بایدلاغرباشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سلام خانوم خیلی عالی بودهم برای آینده مامجردهاوهم برای متاهل ها اون دسته ازخانومایی  که همسردا ...

اگه به این چیزا تکراری میشیم که دیگه من حرفی ندارم... 😐

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
اگه به این چیزا تکراری میشیم که دیگه من حرفی ندارم... 😐

منظورم این بودچون متاهلیدبایداینکارا انجام بدید

متنش عالی بود ولی چقدر ازمن دوربود

ارزو ميكنم نزديك بشيد 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

سلام خانوم خیلی عالی بودهم برای آینده مامجردهاوهم برای متاهل ها اون دسته ازخانومایی  که همسردا ...

اگر كسي شمارو برا خودتون بخواد و دوستنون داشته باشه هيچوقت تكراري نميشي عزيزم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

چقدر شبيه من بود 😂😂😂 منم هی ناخن هام میشکنه، خط چشم اصلا بلد نیستم بزنم، هر وقت ریمل میزنم مژه ه ...

😂😂😂😂شكر خدا عزيزم

اگر كسي شمارو برا خودتون بخواد و دوستنون داشته باشه هيچوقت تكراري نميشي عزيزم

بله ودلم میخوادخودم به خاطرزن لودم درآینده این کارها رابرای همسرم انجام بدهم

دوستان ازاین پُست که من گذاشته بودم ناراحت نشیدمن چیز بدی نگفتم ولی خب به عنوان یه زن که حالا شماهاهمسرهم داریدبهتره بلدباشیم

خدانگه دار