2777
2789
یعنی دکترا قبول نمیکنن بیهوش کنن؟من که نگفتم هنوز به دکترم

بگوکمردرددارم دیسکم زده بیرون پافشاری کنی میزارن چون همه چی تقریبادست دکتر بیهوشیته 

خصوصی اگه هستی که هیچی راحتی 

وخدایی که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد كدوم شهرين؟!اخه ميگن سزارين اختياري نميكنن؟!من استرس گرفتم از ديروز

منکه اختیاری نیست اورژانسیه هم ازتاریخ زایمانم.گذشته هم.چندمورددیگه

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺
اره خصوصیم.امیدوارم که قبول کنن اصلا حاضر به بی حسی نیستم

خصوصی خودت دستوربده زیادمحل نکن کوتاه نیا

من یبارم سوندزدم وای رفتم اون دنبازنده شدم ازبس بدزده بوددختره 

بعدتواین یکی عملم سریپاوایسادم گفتم بایدتوبیهوشی سوندبزنین واسم 

قبول کردن 

ابجیم که ازروتخت پاشدگفت اگه الان امپول بزنین توکمرمیزم یجادیگه خخخخ 

وخدایی که بشدت کافیست
من زایمان اول سز اورژانسی شدم و غذا خورده بودم...تو اتاق عمل بالا آوردم داشتم خفه میشدم خیلی لحظه بد ...

یعنی آدم تو اتاق عمل حالت تهوع میگیره؟ وای چه بد... من پس فردا سز دارم با بی حسی دکتر گفت ناشتا باشم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
فردا

به سلامتی عزیزم... منم پس فردا... همش نگرانم یه کاری باید انجام بدم که ندونم و انجام نداده باشم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
یعنی آدم تو اتاق عمل حالت تهوع میگیره؟ وای چه بد... من پس فردا سز دارم با بی حسی دکتر گفت ناشتا باشم

اگه ناشتا باشی نمیگیری من معدم پر بود اخه....او سز دوم که ۱۵ ساعت ناشتا بودم حالم خوب تو اتاق عمل‌...

من قرار بود بی حس بشم ولی بازم دکتر گفت ناشتا باش. از کمرم آمپول زدن که اصلا درد نداشت. یه بیهوشی خفیف هم انجام دادن که طی عمل استرس نگیرم. بعد از عمل هم نه سر درد شدم نه کمر درد. حالت تهوع هم نداشتم. بی حسی خوبیش اینه که وقتی بیدار میشی درد نداری هذیون هم نمیگی. چون درد کم کم شروع میشه وقت داری بگی زود مسکن بزنن. 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند...