2777
2789

بیبی، عزیز، دوست گرام، سیسی، خواهرم ، مادرم🤌

به نظر شخص شما اگر پسری که ۵ سال از من کوچکتره و هر دو دهه سی زندگیمون هستیم و بهم علاقه نشون میده را برای ازدواج تحویل بگیرم یا نه... بماند که اون تک پسره و باباش متخصص و پولدار ولی فقط سطح تحصیلت من اون با هم جوره وگرنه خانواده مث اون نیست و چون زیاد پا بهش ندادم هنوز هیچی از من و خانوادم نمیدونه. همش عین اوسکولا آمار خودشو میداد نمیکرد یه کلمه بپرسه

من و خدا و یه لقمه نون و وطن🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن فقط ،خوب بشناسش .

من تو آشناها چند نفری میشناسم از زناشون کوچیک ترن به ظاهر که زندگی خوبی دارن .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

نمیدونم

خودت میدونی من اطلاعات درستی درباره پسر ندارم که

اگر به سن باشه میگم نه اختلاف خیلی زیاده برای اینکه پسر کوچک تر باشه نهایت یکی دو سال

ولی من نمیدونم شاید تو زندگی سختی کشیده و خیلی پخته تر از سنشه

اونمبدونه شما بزرگتری ؟؟

چرا بابا، ۴۰۰ بار سر اسانسور بهش میگفتم ببین تو که سنت کمتره معطل من نشو برو پله، یه طبقه که بیشتر نیست و بهش میگفتم چند سالمه میگفت تقریبا هم سنیم🤣🤣🤣🤣 تولدم تبریک گفت فسقل

نمیدونم خودت میدونی من اطلاعات درستی درباره پسر ندارم که اگر به سن باشه میگم نه اختلاف خیلی زیاده ...

عین باباها گفتی😅 ولی خب محبتش خاصه و از هیچکس این حس رو پیش از این نگرفته بودم

عجله نکن فقط ،خوب بشناسش . من تو آشناها چند نفری میشناسم از زناشون کوچیک ترن به ظاهر که زندگی خوبی ...

مرسی ولی من تا حالا با پسر دوست نشدم و رابطه نزدیک نداشتم، خدا بهم رحم کنه کلاه سرم نره