2777
2789

دفعه آخرت باشه کامنت منو زیر پستی که بهت مربوط نیس منشن میکنی

یکی دو بار کامنتاتو زیره تاپیکا دیدم ولی ب عقایدت احترام گزاشتم و چیزی نگفتم

بهتره تو هم سرت تو کاره خودت باشه وگرنه جوره دیگه ای باهات برخورد میکنم

دفعه آخرت باشه کامنت منو زیر پستی که بهت مربوط نیس منشن میکنی یکی دو بار کامنتاتو زیره تاپیکا دیدم و ...

چند بار اومدی تو تاپیکام پیام گذاشتی کاریت نداشتم به عقایدمم یبارتوهین کردی گفتی توهم زدی بازم جوابتو ندادم با اون عکسای زشتتم باحجابا رو مسخره میکنی تمومش کن و گرنه منم جور دیگه ای برخورد میکنم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند بار اومدی تو تاپیکام پیام گذاشتی کاریت نداشتم به عقایدمم یبارتوهین کردی گفتی توهم زدی بازم جوابت ...

ی ده باری دیدم منشنت کردن اینور اونور عین آشغال باهات برخورد میکنن چون ذاتا همینی

الان ک میبینم خیلی کاره خوبی هم کردم توهین کردم ، دهنتو ببند بشین سره جات تا خودم نبستم

ی ده باری دیدم منشنت کردن اینور اونور عین آشغال باهات برخورد میکنن چون ذاتا همینیالان ک میبینم خیلی ...

اون که خودتی همیشه منشنت میکنن حیف دوس ندارم دهنمو مثل تو باز کنم حوالت به همون پروفایل مسخره و عکسای مسخره تر از خودت

اون که خودتی همیشه منشنت میکنن حیف دوس ندارم دهنمو مثل تو باز کنم حوالت به همون پروفایل مسخره و عکسا ...

یه نگاه ب تاپیکات کردم کلا عقده محبت و دیده شدن داری ، اشکالی نداره منم درکت کردم

اون که خودتی همیشه منشنت میکنن حیف دوس ندارم دهنمو مثل تو باز کنم حوالت به همون پروفایل مسخره و عکسا ...

چشمای کورتو باز کن ببین وقتی منو منشن میکنن چیا مینویسن وقتی تورو تو تاپیکاشون منشن میکنن چجوری ب خونت تشنن

امثال تو کاری کردن ماها از مذهبیا بدمون بیاد

یه نگاه ب تاپیکات کردم کلا عقده محبت و دیده شدن داری ، اشکالی نداره منم درکت کردم

اونی که تعلیق شده و فکر کرده چه راهی پیدا کنه تا توسط بقیه دیده شه مغزش فقط اینقدر کار کرده که دوتا عکس بذاره که بقیه بهش بخندن و ببینش تویی